KVS 2023 taciz notu: Kendriya Vidyalaya Samiti’nin sahip olduğu KVS PGT City Slip Sınavı 2023. Lisansüstü Öğretmenlik (PGT) sınavına başvuran adaylar sınav formunu şu adresteki resmi Samiti web sitesinden görüntüleyebilir ve indirebilir: kvsangathan.nic.in.
Adaylar KVS PGT İptal Mektubu 2023’ü resmi portal üzerinden ‘Başvuru numarası’ ve ‘Doğum tarihi’ belirterek indirebilirler. KVS Recruitment sınavı 7 Şubat 2023’te başladı. Daha önce Kendriya Vidyalaya Samiti, bazı eyaletlerdeki meclis seçimleri nedeniyle KVS Doğrudan Recruitment sınavının programını revize etmişti.
KVS, 17 Şubat 2023’te PGT (Hintçe), PGT(Fizik) ve PGT(Ticaret) sınavlarını yapacaktır. PGT(Kimya), PGT(Tarih), PGT(Matematik) ve PGT(Coğrafya) sınavları 18 Şubat’ta yapılacaktır. 2023, iki vardiya. PGT (Biology) ve PGT (BioTech) 20 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır.
İndirme: {link: KVS PGT Erken Giriş Kartı 2023
Nasıl indirilir KVS PGT Sınavı Şehir kartı?
1. Adım. kvsangathan.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Duyuru” bölümüne gidin
3. Adım. Şimdi “PGT şehir görüntüleme bağlantısı” yazılı bağlantıya tıklayın. 4. Adım. ‘Başvuru numaranız’ ve ‘Doğum tarihi’ bilgileriniz ile giriş yapın. 5. Adım. Ekranda KVS PGT Ön kabul kartı açılacaktır.
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Kendriya Vidyalaya Samiti, Direktör, Direktör Yardımcısı, TGT, PGT, PRT, Stenograflar ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlar için işe alım kampanyası yürütmektedir. KVS işe alım sınavları 7 Şubat 2023 tarihinde başlamış olup, 11 Mart 2023 tarihinde sona erecektir.