KVS Salon Bileti 2023: Kendriya Vidyalaya Samiti’nin sahip olduğu KVS Giriş Kartı PGT, PRT, Hintçe tercüman ve öğretim dışı işlevlerin işlevi için. KVS Doğrudan İşe Alım’a kayıt yaptıran adaylar, salon biletini resmi web sitesinden indirebilirler. kvsangathan.nic.in.
Adaylar, resmi portalda ‘Başvuru numarası’ ve ‘Doğum tarihi’ bilgilerini girerek KVS Kabul Kartı 2023’ü indirebilirler. 16 Şubat 2023 tarihinde, 21 Şubat – 11 Mart 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan sınavlar için PRT, PGT ve öğretmenlik dışı pozisyonlar için KVS sınav şehir fişi yayınlandı. Şimdi Samiti ilgili sınavlar için son salon biletini resmi olarak yayınladı. İnternet sitesi.
İndirmek: KVS PGT Giriş bileti
İndirmek: KVS Hintçe Tercüman Kabul Kartı
İndirmek: KVS PRT Giriş Bileti
İndirmek: KVS Eğitim dışı kart
KVS Zaalticket 2023 nasıl indirilir?
1. Adım. kvsangathan.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Duyuru” bölümüne gidin. Adım 3. Şimdi “PGT, HINDI TERCÜMAN, İlköğretim Öğretmeni ve Eğitim Dışı Görevler – Direct Rectt 2022 Pozisyonu için Kabul Kartını İndirmek İçin Buraya Tıklayın” yazan bağlantıya tıklayın.
4. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, ‘Başvuru Numaranız’ ve ‘Doğum Tarihi’ ile giriş yapın
Adım 5. Ekranda KVS erişim kartı açılır
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
KVS TGT, PGT, PRT, Müdür, Müdür Yardımcısı, Kütüphaneci ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli eğitim ve eğitim dışı pozisyonlar için doğrudan işe alım kampanyası yürütmektedir. İşe alım sınavı 7 Şubat’ta başladı ve 11 Mart 2023’te sona erecek.