Küçük kapılar oynanamaz değil, vurucuların gol atması için yer var: KS Bharat | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Küçük kapılar Sınır Gavaskar Kupası Her iki Testin de üç gün içinde sonuç vermesiyle büyük bir konuşma konusu haline geldi, ancak Hindistan wicketkeeper KS Bharat vurucuların savunmalarına güvenebilmeleri gerektiğine inanıyor.
Bharat, Hindistan’ın Delhi’deki 115’lik kovalamacasında güzel bir kamera hücresi oynadı. Üç dörtlü ve bir altıdan oluşan 22 toptan 23 hücumda gol attı.
Son 12 aydır Test tarafının bir parçası olan Bharat, nihayet devam eden dizide ilk çıkışını yaptı. Rishabh pantolon Aralık ayında geçirdiği bir trafik kazasında aldığı yaraların ardından iyileşiyor.

DRS aramalarında kaptanınızın desteğinden yararlanma hakkında konuşun!
👌
👌
🗣
Gardiyan @KonaBharat’ın hakkında söylediklerini dinleyin… https://t.co/KSSXbMBMhL

— BCCI (@BCCI) 1677499156000
Bharat, ilk iki testte güdüklerin arkasında etkileyiciydi.
“Delhi’de yaptığım her şeyden zevk aldım. Bunu basit tutmak benim işimdi. Sadece savunmanızı desteklemelisiniz, küçük kapılar oynanamaz değildir. Kendinizi ortaya koyun, savunmanızı destekleyin ve vurucuların gol atabileceği kesinlikle yer var. dedi. Bharat.
“Rohit bhai bana Delhi’deki ikinci vuruşlarda 6 numarada vuracağımı söyledi. Avustralya’nın tamamen bittiği anda vuruş yapmaya ve katkıda bulunmaya hazırdım. Niyet asla sorun değil, şut seçimi bu parkurlarda çok önemlidir, burada koşular olacaktır. çekim seçimi doğruysa.
“Sadece savunamazsın, gol fırsatları aramalısın, bunu denedim.”
Bharat, yetenekli R Ashwin ve Jadeja ile operasyonda küçük kapıları tutmakta zorlanır.
“Onlar birinci sınıf iplikçiler. Kriket oynamak kolay değil ama yerli krikette geçen onca yıl yardımcı oldu.”
Pant yaralandığında talihsiz koşullarda ilk testini yapma şansı buldu. Bharat, bir sonraki adımı atmaya her zaman hazır olduğunu söyledi.
“Bir oyuncu olarak her zaman şansın kapınıza gelmesini beklersiniz. Benim için kendimi her zaman her şansa hazırladım.
Bharat, “Hindistan A ile geçirdiğim süre ve yıllarca yerel kriket oynadıktan sonra Nagpur’da oynamak zorundayım. Ülke için oynamak istiyorsun, bu en büyük hayalim. Fırsat çıkarsa, değerlendireceğim,” diye ekledi Bharat.
(PTI girişleri ile)