Kuchta gl’yi bir tuğlayla açıkladı. Peki ya benim mesajım? Nejlp’deki Treni, benimle nerede, ekl

QasiM

Global Mod
Global Mod
Sen de anlamadın mı?

Erkeklerde, devre arasının orta yarıdan topu kullanması gibi. Sparansian tonk sırıtarak onu sivri uçla bhu’ya, yani yerden bacağa doğru hareket ettiriyor, böylece ikinci dokunuşta onu doğrudan çubuğun önünde ortalayabiliyor.

İlk kez kaleye girmeden önce topa vurdum.Brno Plzeň’de Jindra Stank’ın şansı yaver gitmedi.

Ve uzun bir bekleyişten sonra kesinlikle rahatladım.
Tartışmasız, tatlı bir andı. Sadece hedefimi tutturmuş olmam değil, performansımın başka parametreleri de vardı. Son zamanlarda anc pli’ye ulaşamadım ve ana alanı başkalarına hazırlıyorum. Ama onlar benim başardığım dikenli balonlardı.

Önceki oyunlarda Victor Olatunji’nin durumunun çok fazla sürttüğü bir noktada gerçekten yer istediniz mi?
Onun için soru şu: Teknik direktörün bana ihtiyacı olduğu yerde oynayacağım ve beni koymak istedikleri yerde en iyi şekilde oynayacağım. Ancak pico akışında bir birincil gönderinin olduğu açıktır. Plzeň’e karşı bu benim için işe yaradı ama başka yerlerde de iyi oynadı.

Slavi ile oynanan derbiden tamamen farklı olan kurtarma maçında ter döktünüz mü?
En önemlisi bu bizim hak ettiğimiz bir zaferdi çünkü çok fazla puan toplayabildik. Ancak Eden’deki derbiyle karşılaştırıldığında bu aynı zamanda farklı bir kurtarıştı. Her iki takım da kalite ortaya koydu, futbol oynamaya çalıştı. Mükemmel bir virajdı, gerektiği gibi yetiştik. sadece biraz rahatladık ve çorba birkaç kaynak oluşturdu. Brno’da Peter’la yaptığımız toplantıda bunu konuştuk.

Ve ele masasında rakiplerden birini yendin.
Neyin tehlikede olduğunu biliyoruz. Öte yandan bize pek çok kurtuluş da verdi. Perşembe günü Betis’e karşı, ancak yerel ligde bile basit bir çorbaya rastlamayacaksınız. Bu yüzden bulduğumuz her fırsatı değerlendiriyoruz. Çok fazla kaybetmeyi göze alamayız.