KTET Cevap Anahtarı 2022 ktet.kerala.gov.in’de Yayınlandı, İtiraz Penceresi 24 Aralık’a Kadar Açılıyor

ManK

New member
KTET Ekim 2022: Kerala Pareeksha Bhavan şu soru için ön cevap anahtarını yayınladı: Yetenek Testi Kerala Öğretmenleri, KTET 2022. 3 ve 4 Aralık 2022 tarihlerinde sınava giren adaylar, cevap anahtarını resmi web sitesinden kontrol edebilirler. pareekshabhavan.kerala.gov.in ve ktet.kerala.gov.in.
Adaylar, KTET 2022 cevap anahtarlarının dört kategorinin tümü için – Kategori 1, 2, 3 ve 4 – yayınlandığını not edebilirler. Cevap anahtarları PDF formatında mevcuttur ve herhangi bir kimlik bilgisi gerektirmez.
Pareeksha Bhavan, geçici cevap anahtarından memnun olmayan adaylar için itiraz penceresini açtı. Adaylar olası temsillerini en geç 24 Aralık 2022 saat 17:00’ye kadar sunabilirler. Kurul tarafından belirlenen şikayet formu.
KTET Cevap Anahtarı 2022 – Kategori 1
KTET Cevap Anahtarı 2022 – Kategori 2
KTET Cevap Anahtarı 2022 – Kategori 3
KTET Cevap Anahtarı 2022 – Kategori 4
KTET Ön Cevap Anahtarı 2022: Nasıl kontrol edilir
1. Adım. ktet.kerala.gov.in veya pareekshabhavan.kerala.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “KTET Geçici Cevap Anahtarı Ekim 2022” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3. Şimdi indirmek istediğiniz ilgili kategorinin cevap anahtarına tıklayın.
Adım 4. Cevap anahtarlarını kontrol edin ve itiraz ederseniz şikayet formunu gönderin ve postayla gönderin

Adaylar, KTET sonuç ve kesin cevap anahtarlarının, adayların geçici cevap anahtarlarına itirazları değerlendirildikten sonra yayınlanacağını not edebilirler.