Křivda Sparta’nın yeni CEO’su olacak, Čupr’ın kulüple işi henüz bitmedi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Slavia ile Mayıs derbisinde Tomáš Křivda (sağda), Vítězslav Laviček’i 60. doğum gününde Sparta adına tebrik etti.
| fotoğraf: Profimedia.cz

Křivda, 2005’ten beri Sparta’da çalışıyor. Geçmişte pazarlama direktörü, son olarak ticari departman direktörü ve yönetim kurulu üyesiydi. “(Sahibi) Daniel Křetínský ve František Čupr’ın güvenini çok takdir ediyorum. Křivda, “Vizyonum František’in çalışmalarını geliştirmek ve meslektaşlarımla birlikte çocukluğumdan beri hayranı olduğum kulübü geliştirmeye devam etmektir” dedi.

František Çupr

Čupr, beş yıl sonra CEO olarak görevine son verir. “Artık kulübün işleyişiyle ilgili normal günlük gündemin bir parçası olmayacağım. Ancak Sparta’yı dışarıda temsil etmekle ilgili görevlere yoğun bir şekilde kendimi adayacağım. Ayrıca transfer görüşmeleri sırasında (spor direktörü) Tomáš Rosicky ve (avukat) Petr Hrdlička ile çalışarak zaman geçireceğim” dedi.

“Sparta’nın spor altyapısının geliştirilmesine daha fazla odaklanmak istiyorum, UEFA’nın üst düzey temsilcileriyle ilişkilere odaklanacağım. Hedefim, LFA sahasında daha sık bir araya gelmek ve diğer Çek kulüplerinin temsilcileriyle daha yoğun iletişim kurmak.”