Kováč, iddia edilen istifa hakkında: Önemli olan çalışma tarzını belirlemekti. Masa artık temiz

QasiM

Global Mod
Global Mod
Mon sen kulüpten bir adım uzaktaydın, mon hayır. Pardubice'nin başantrenörü Radoslav Kove'nin etrafında her zaman onun istifası ve diğer lig takımlarına katılma olasılığı hakkında spekülasyonlar vardı.

Konuşmak istemediğim bir şey oldu ama bunun hakkında konuştuk ve hepimizin uyuması gerekiyor, diye başladı Kov. Noel tatili sırasında çok fazla iletişim kurduk, alışılmadık bir şekilde 25 Aralık'ta Bay Vladimr Pitter'ı görmeye gittim. (f kulübü), her şeyin açık ve net olmasına ihtiyacımız vardı. Her iki tarafın da daha fazla işbirliği yapmak istediği sonucuna vardık, bunun benim için en önemli şey olduğunu ekledi.

Peki sonbahardaki aynı dalgalara devam mı ediyorsunuz?
Yapıştırıcıya git. (gülüyor) Birbirimize kızmaya gerek yok, asıl ihtiyaç hangi tarzda iletişim kurması gerektiği ve devam edeceğiydi. Bana göre futbolun içinde olan şeyler bunlar. Hepimiz buna mükemmel bir şekilde yaklaştık ve fikir birliği var.

Bütün bu spekülasyonlar nasıl ortaya çıktı?
Futbol göleti küçük, bazen içinden kayıp gidiyor ve sonra her şey çok hızlı oluyor. İlk önce gazeteyle konuşuyorum, o sensin. Tabii olanlardan memnun değildim çünkü herkes bana yazıp aradı ve durumun nasıl sonuçlanacağını bilmiyordum. Sonuçta tüm uygulama ekibinin Pardubice'de geçerli bir sözleşmesi var ve bundan büyük gurur duyuyoruz. Kulübü yine kurtaracağız.

Bu bahar için net bir hedeftir. Pardubice ile ilgili hayallerinizden birini nasıl bilirsiniz?
Hayalimdeki hedef orta gruba girmekti ama bu kesinlikle kolay olmayacak. Öncelik Pardubice'yi tekrar kurtarmak ve ligde oynamaya devam edebilmelerini sağlamak, her şeyin amacı bu. Beş puan almalıydık ama ne yazık ki. Bu nedenle ona odaklanmamız gerekecek, üzerinde çalışmak istediğimiz en önemli şey bu. Ve ayrıca en az iki gelişmiş sistemin elimizde olması. Bunun bir meme olduğunu biliyorum.

Ancak günün başında takviyeler gelmedi.
Her şey tartışılıyor. Konuk evindeki tüm adamların ve Krytof Dank'in gelmesinden çok memnunuz. Ortada onlara katılması konusunda kendisiyle bir anlaşma var, bundan çok mutluyum ve öyle olacağını umuyorum. DL, gelecek vaat etmeyen ama bitmiş iki oyunu araştırıyor.

Pardubick antrenörü Radoslav Kov

Sen Quadri Adediran, ama Bank bunlardan birine dirgen attı.
Bu bir kompleks, ekonomik gücü yaklaşık Öte yandan futbolda her şeyin farklı olması gerektiğini biliyoruz ve kulübümüz de bu konuda tecrübeli. Ne olacağı konusunda olumluyuz.

İkinci lig Chrudim'de görev yapan (16 maçta 12 gol) David Huf, konukevinden ilk 11'e geri dönüyor ancak henüz ligde bir çıkış yakalayamadı.
Pardubice'de güvenli bir pozisyonu yoktu, mümkün olduğu kadar futbol oynayacağı bir kulübe gitmesinin daha iyi olacağını söyledik. Bunu anladı ve bugün hepimiz onun lige geri dönmesini istiyoruz. David bir süredir ona tavsiyelerde bulunduğumuzu biliyor ama bu pozisyonu dolduran asıl kişi o, dolayısıyla bu onun işi.

Sonbaharda çok sayıda genç oyuncuyla oynadınız, onlar yarım yaşındalar ve Pardubice'nin yine onlara biraz daha güvenmesi gerekecek. Bunlara erişimi nasıl değiştirebilirim?
Bireysel hazırlıklarda bile bu adamların büyük ilerleme kaydettiğini test ettim. Gençler uyum sağlamanın ilk yılını geride bıraktılar ve bizim yeniden biraz daha güçlü olmamız gerekiyor. Önemli olan herkesin sağlıklı kalması olacaktır.