Kladno'ya geri Plekanec, Jagr ile bağlantı kurar. Yeni sahibin vizyonları ve coşkusu var, övgüler

QasiM

Global Mod
Global Mod
Bu Roncchs'lerde çıtayı oynayan ve bu sezon, Mole ve yeni sahibi Tom Drastil olarak adlandırılan tinctm şehrinde sona eren kulübün rekabet gücü hakkında.

Vizyonları görebildiğim ve dinleyebildiğimde ve tam olarak. Web sitesi gravürü için harika bir BT zptky, dedi.

Kadroların oluşturulması mevcut spor manaer Jim Burger ile çalışacak, tüm süreç şimdi Meninov sahipliği Jaromr JGR'ye katılıyor.

Bu Üçlü Birliğin PRCE'si sadece PT mevsimi için değil, aynı zamanda uzun vadeli kavramsal gelişim için de çalışır. Hokey hokeyini mümkün olan en kısa sürede almak mümkün, tarihsel olarak raydan çıktı.

Bval Merkezi ve bölümle birlikte uzun bir tartışmaya öncülük etti, Nzorov oturdu: işimin çok sarhoş olduğu.

Karanlığın Treni, Glu'da Avusturya'ya karşı sevinir.

Geçen yıl ev şampiyonalarından, şampiyonalarından ve üstünden altına ulaşan gerçekleştirilen karanlıkta, ulusal müthiş bir Matek oldukça etkileyici olmayan bir plet pozisyonu ile seçilebilir.

Sadece bir asistan gneiss varil yok, aynı zamanda hokeyde kulübe eşit. Ji Kalous Home Karlovy'deki tüm işlev değişir.

Karira HRSK'nın sona ermesinden sonra, izlenenlerin altında izliyordum ve parmaklarım sarhoştu. Njakm SPCHU'ya tekrar yardım etmeye çalışacağım, Ekil'in bir ton vardı, NHL'de sadece 1095 başlangıçta M.

Kladno Sahibinin sahibi yeni bir RU başlatmaya çalıştıktan sonra. Ocak ayında düzenlenen basın toplantısında Drastil, kulübün Extraleague unvanını kazanmak için hırslar hakkında konuştu.

MJ purisions finansal olarak, stabilizasyon ve harici olarak bölünmüş anlamına geliyordu. Büyük kişisel ilgiye dikkat etmemek için, ancak sonraki yıllarda Idnes Premium için bir röportajda Lil Sweat, Çek hokeyi ile konuşacağız.

Böylece değişeceğini ve genişleyeceğini söyledi. Ronka'nın başlangıcının önünde yeni TVE'yi takip edebilirler.

Kladno hokey oyuncusu, bağımsız bir Çek Cumhuriyeti'nin kurulmasından bu yana 30 yıl kutlamak için Poldi logosuyla retro formalarına başladı. Jaromr JGR (sağ) ve Tom Plevanec.

Spor yönetimine ilk parmak olan Plekanec, bir yıl boyunca ritm ve uzun bir duraklama döndü, Junu 2023'te sağlık bakımını sona erdirmeye karar verdi.

Plek, ihtiyacımız olduğunda NM'ye yardım ettin. Kladno'ya gittin. Başka bir yere HRT'ye gidebilse bile, ilk ligden bazılarıyla eve ve ikisini sürdün, sonra JGR ona geldi.

İkisi de Schz Club'da tekrar. En azından belirli bir süre ve Odlinch Rolch. Plekanec Şehri Buz Zam Cange, Ersti Tiacadestnek U -worth olmayan sahibi.

Hrsko Karie Zd Unce'nin sonu. Dişlerimi onarmıyorum, sonra benimle nasıl görüneceğini görüyorum, dedi Pazar Bölümü 0: 5 VTKOVICE ile.

Kim, sen ve Nvatho, duvar etkisine karar verme kararına Mt Mt.