YENİ DELHİ: KL Rahul Bir zamanlar mücadeleci formu ve yükselişi dışında tüm formatlarda Rohit Sharma’nın halefi olarak lanse edildi. Hardik Pandaya bir lider olarak bu ciddi soruları gündeme getiriyor.
Ancak IPL franchise’ı Lucknow Süperdevleri teknik direktör Andy Flower konuya farklı bir açıdan bakıyor ve bunun yerine KL Rahul’un Hindistan takımı için mükemmel bir kaptan olabileceğini söylüyor.
Rahul, Hindistan’ı yedi ODI, üç Test ve bir T20I’de önemli bir başarı ile yönetti.
Şu anda Adani Sportsline International League T20’ye katılan bir franchise olan Gulf Giants’a hizmet veren Flower, IPL kaptanı için büyük umutlar besliyor.
Flower, Rahul’ın harika vuruş becerilerine sahip olduğunu ve takıma iyi liderlik edebileceğini söyledi.
“KL harika bir vurucu, izlemesi güzel, onu sopayla izlemekten her zaman zevk alıyorum. Onunla ilk kez England Lions’a koçluk yaparken rastladım. dedi.
Büyük Zimbabveli, Rahul’ın kaptanlığını da övdü.
“Aynı zamanda mükemmel bir genç adam ve çok iyi bir lider. Çok sakin, ölçülü, iyi bir arkadaş. Ona saygı duyuyorum ve onunla çalışmaktan gerçekten zevk alıyorum.”
Pandya ve Suryakumar Yadav ve Shreyas Iyer gibi oyuncular sorulduğunda Flower, “Onun (Rahul) hakkında bildiğim kadarıyla, mükemmel bir kaptan olacak. Diğer adamları çok iyi tanımıyorum, bu yüzden bu konuda yorum yapamam. Belki seçmenler bunu görebilir.”
Rahul’a harika bir evlilik hayatı diledi. Rahul, Bollywood oyuncusu Athiya Shetty ile evlenmek üzere.
Flower, birçok ülkede lig takımlarına koçluk yapıyor ve franchise’lardaki rolünden keyif aldığını söyledi.
“Şu anda franchise kriket nedeniyle tüm yıl boyunca oldukça meşgulüm. Takımdan takıma geçmenin profesyonel zorluğundan ve koçluk tarzımın takımın ihtiyaçları tarafından yönlendirilmesinden gerçekten keyif alıyorum ve ayrıca farklı kültürleri farklı ülkelerde görmek harika. deneyimlemek ve saban sürmek için ülkeler.”
(PTI girişleri ile)