Kış ve futbol? Bazen diken, Bohemyalılardan Veselho’yu hatırlar

QasiM

Global Mod
Global Mod
Sonbahar 16 Aralık’ta sona erer ve bahar 10 Kasım’da başlar. Aralık ayında futbol oynayacağımıza karar verdik, buna saygı duymamız lazım. En son Teplice’de gemiye binmiştik, bir rüyaydı. Podkrunoho’da olmamız da eleştirilecek bir şey değil. Ellerinden geleni yaptılar, muhtemelen bize de öyle görünecekti.

Ligin paitalarına meydan okunması gerekirken, Trninkov’un vuruşunda böyle bir seçenek yok. İlk üçü olan Sparta, Slavia ve Plzeň dışında kimsede Trninkov’un zorlu vuruşu yok. Bu nedenle hafta içi hazırlıklar kritik önem taşıyor. İki kez sessiz, bir kez uzun, bir gün suyun altında boğuldu, bu ona ayrılığı hatırlattı. Biz neşeli Vesel’in değil, zamanın olduğu küçük bir kasaba arıyorduk.

Mümkünse reklamdaki ikisini ve dikenleri bir yüzeye, sonra diğer yüzeye aynı şekilde hazırlamaya çalışın.

Konuyla araştırma açısından ilgilenen herkes, en kritik olanın sessizden kalıcıya ve tam tersi piyadeler olduğunu iddia ediyor. Yaralanma riski nedeniyle. Profesyonel literatürün bundan oldukça sık bahsettiğini buldu. Bu konuyla ilgili çeşitli çalışmalar yaptım. en kötüsü bir gün sert bir zeminde, ertesi gün ise yumuşak bir zeminde olmaktır. Eski saat trp midillileriniz, lachy. Vücut her şeye uyum sağlıyor ama biz iki gün sanat, iki gün süre gibi blokajları öğütmeye çalışıyoruz ve bunlar öyle sıçramalar değil.

Aşkta yapay yüzeyli hit oyun oynamayın, bu yeni bir şey değil. Islak veya kuru koşullarda yaralanma riski aynı kalır. Oyuncuların ayak bileklerine kadar su olsaydı sessizliği, daha az kötülüğü seçerlerdi, ancak kabinlerdeki çocuklar bundan memnun değil, 36 yıl sonra Bohemyalıları Avrupa şampiyonasına taşıyan adamı canlandırıyor.

Karvinsk stoperi Ji Bederka, Olomouc’lu Pavel Zifek’i savunuyor.

Teplick zlonk Daniel Truba (sağda), Bohemians’tan Erik Prekop ile düelloda.

Sürenin kısa olması nedeniyle sürekli cep telefonuyla ilgileniyor. Sabah Trinkin’e gidiyorum ve tüm yol boyunca telefonum elimde, hava tahminlerine bakıyorum. Modellik için, her neyse. Vesel, Dikenli ağaca ilk çarpan benim, içinden geçeceğim, diken ağacının durumuna göre çeşitleri var diye yazıyor.

Anında tepki verebilmelidir. Yanında bir dere bulunan Uhnvsi’de yaşıyoruz, bu yüzden durumu iyi. Başlangıç olarak bana istediğimi verin, böylece bunu bir eleştiri olarak değil, bir gerçek olarak söyleyeceğim. Haftanın bir bölümünde meydan okunan olkadaki ana vuruşu kullanmaya çalışıyoruz. Ancak sapları uzundur, istediğiniz gibi değil, zamanın ve iklim koşullarının elverdiği ölçüde büyürsünüz.

Vesel bunu bir mazeret olarak söylüyor, ona göre ligdeki rakiplerin yarısı bile bu işin içinde. Her ne ise, bu on eğitmenden on ikisi olacaktır. Benzer koşullarda çalışın. Ve ben soğuk kuzeydeki kulüplerin bizim değil Liberec ve Jablonec’in öne çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Misafirperver olmayan zaman bize de bulaşıyor. Son turda Sparta ve Slavia’da 16.000 taraftar içki içse de Hradec Krlov ve Slovacko tezahürat yapabilirdi ama Karvin, Jablonec ve Liberec iki bini geçemedi.

Hepimiz birbirimize iltifat ettik, süper kızlar vardı. Küçük bir çocukla şarkı söylemeye ve soğukta tribünlerde oturmaya zorlanıyorlar. Gitmek için iki hafta beklememiz gerekiyor. Havaların düzelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. 16 Aralık’ta nasıl görüneceğini hayal edemiyorum. Ama durum böyle ve bunu kabul etmek zorundayım.

Cumartesi günü saat 18.00’den itibaren Liberec’ten bir konuğu ağırlayacak olan Bohemians, ev sahibi takım yine hayal kurmaya başlayacak. Eğer önceden kuş bakışı oynanırsa Çek Budjovice ve Hradec Krlov’un kurtarılması kaybedilecek.