Kerala’dan beş çocuk annesi, Messi’yi Katar’daki FIFA Dünya Kupası’nda çalışırken izlemek için tek başına seyahat ediyor | futbol haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
DUBAI: ‘Messi’yi kahramanı olarak gören Keralalı bir kadın, en sevdiği takım olan Arjantin’in devam eden karşılaşmasını izlemek için özel SUV’siyle Katar’a tek başına bir geziye çıktı. FIFA Dünya Kupası.
Naaji NoushiKhaleej Times gazetesinin bildirdiğine göre, beş çocuk annesi Körfez ülkelerine olan yolculuğuna 15 Ekim’de Kerala’dan başladı ve BAE’ye ulaştı.
Arjantin’in Suudi Arabistan’a yenilmesiyle kalbi kırılmış olsa da 33 yaşındaki oyuncu, bir sonraki maçta tuttuğu takım için hâlâ büyük umutlar besliyordu.
Arjantin bu hafta başlarında Suudi Arabistan’a yenildi ve şimdi Pazar günü Meksika’ya karşı oynayacak.
Gazete, “Kahramanım Lionel Messi’nin oynadığını görmek istiyorum. Suudi Arabistan’a kaybetmek benim için yürek parçalayıcıydı, ancak kupayı kaldırma yolunda sadece küçük bir hıçkırık olduğundan eminim.”
SUV’siyle Körfez Ülkelerini dolaşan Noushi, onu Mumbai’den Umman’a sevk ettirdi ve tesadüfen ülkeye giren ilk Hindistan tescilli sağdan direksiyonlu araç oldu.
Yolculuğuna Maskat’tan başladı ve SUV’siyle Hatta sınırından BAE’ye gitti ve Dubai’deki dünyanın en yüksek kulesi Burj Khalifa’yı görmek için uğradı.
Burj Khalifa’yı ilk kez ziyaret etme deneyiminden bahsetti ve “Bu geziye başladığımda yapılacaklar listemdeki şeylerden biriydi – Burj Khalifa’nın önünde fotoğraf çekmek.”
“Oulu” lakaplı SUV’sinde ankastre bir mutfak ve çatıda hareket halindeyken yemek pişirmesine olanak tanıyan bir çadır var.
“Oolu”, “o” anlamına gelen bir Malayalam argo kelimesidir.
Ayrıca arabasında pirinç, su, un, baharat ve diğer kuru ürünleri depolamıştır.
Gazeteye verdiği demeçte, “Mümkün olduğunca çok yemek pişirmeye çalıştım. Tabii ki para tasarrufu sağlıyor ve ayrıca gıda zehirlenmesi riskini en aza indiriyor” dedi.
İzlemek FIFA Dünya Kupası 2022: Bu Hintli kadın neden Kerala’dan Katar’a kendi yolculuğunda