Kerala SET Sonucu 2023 lbscentre.kerala.gov.in adresinde Açıklandı Doğrudan Bağlantıyı Buradan Kontrol Edin

ManK

New member

SET Kerala Sonucu 2023: LBS Bilim ve Teknoloji Merkezi, Kerala Eyalet Uygunluk Testini ilan etti, Kerala TAKIMI Sonuç 2023 bugün, 1 Mart 2023. Sınava giren adaylar sonuçlarını resmi web sitesinden kontrol edebilirler. lbscentre.kerala.gov.in.
Kerala SET 2023 sınavı 22 Ocak 2023 tarihinde yapılmıştır. SET 2023 sınavının iki ödevi vardır; Kağıt-I ortak kağıttı ve Kağıt-II, adayların çalışma alanına dayanıyordu. Sınavın ertesi günü, Kerala Eyalet Uygunluk Testinin geçici cevap anahtarı yayınlandı. Cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar itiraz etme imkanı buldu.
LBS Bilim ve Teknoloji Merkezi, itiraz süresi boyunca öğrenciler tarafından dile getirilen zorlukları inceledikten sonra SET sonucunu açıkladı.
Doğrudan bağlantı: Kerala SET Sonuç 2023
Kerala SET 2023 Sonucu Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım. lbscentre.kerala.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Kerala SET sonucu debriyaj
3. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi girin ve gönder’i tıklayın
4. Adım. SET 2023 sonucunuz ekranda görünecektir
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
bu Kerala SET Sınavı Arapça, Botanik, Kimya, Hintçe, Ticaret, Ekonomi, İngilizce, Latince, Fransızca, Coğrafya, Almanca, Malayalam, Jeoloji, Tarih, Ev Ekonomisi, Gazetecilik, Matematik, Müzik, Felsefe, Fizik, Sosyoloji, Politika gibi çeşitli konularda gerçekleştirildi. Bilim, Zooloji, Psikoloji, Rusça, Sanskritçe, Sosyal Hizmet, İstatistik, Süryanice, Urduca, Biyoteknoloji.
Durum yetenek testi, VHSE, Kerala’daki lise öğretmenleri ve mesleki olmayan öğretmenlere katılmak isteyen adaylar için yapılır.