KMAT Kerala Cevap Anahtarı 2023: ofisi Giriş Sınavları Komiseri (CEE) Kerala ön cevap anahtarını şuradan yayınladı: KMAT 2023 resmi web sitesinde. Sorular ve adayın yanıtı daha sonra ‘Aday Portalı’nda bulunacaktır.
Kerala Yönetim Kabul Testine (KMAT) katılan adaylar Ön Cevap Anahtarı PDF’lerini cee.kerala.gov.in adresinden kontrol edebilir ve indirebilirler.
KMAT, nesnel tip çoktan seçmeli sorulardan oluşan bilgisayar tabanlı bir testtir.
Cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar 24 Şubat 2023 tarihine kadar itiraz edebilirler. Adaylar, 24 Şubat 2023 tarihinde veya öncesinde saat 14.00’e kadar ofise ulaşmak için DD tarafından Giriş Sınavları Komiseri lehine çekilen, Thiruvananthapuram’da veya posta veya kişisel teslimat yoluyla soru başına 100 Rs /- ücret ödeyeceklerdir.
Kerala KMAT Cevap Anahtarını 2023 İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
KMAT Cevap Anahtarı 2023’e muhtemelen itiraz etmek için doğrudan bağlantı
Kerala KMAT Cevap Anahtarı 2023 Nasıl İndirilir?
Kerala KMAT cevap anahtarını indirmek için şu adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Kerala KMAT resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2: Web sitesindeki cevap anahtarını indirmek için bağlantıyı bulun.
Adım 3: Cevap anahtarını indirmek için bağlantıya tıklayın.
Adım 4: Cevap anahtarı PDF formatında indirilecektir.
Adım 5: PDF dosyasını cihazınıza kaydedin.
Adım 6: PDF dosyasını açın ve cevapları kontrol edin.
KMAT Hakkında
KMAT, Kerala Yönetim Kabul Testi anlamına gelir. Kerala eyaletindeki çeşitli yönetim enstitüleri tarafından sunulan MBA programlarına kabul için Kerala Üniversitesi tarafından yürütülen eyalet düzeyinde bir giriş sınavıdır. Sınav yılda bir kez yapılır ve KMAT’ta alınan puanlar Kerala’daki çeşitli B okulları tarafından kabul edilir.