Kendinizi içinde bulduğunuz durumlar sizi tanımlamaz ama bunlarla başa çıkmak için verdiğiniz kararlar tanımlar: Shikha Pandey | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Bir yıl önce Shikha Pandy beklenmedik bir şekilde Hint ekibinin dışında bırakıldı ve hız uzmanının geri dönüşü T20 Dünya Kupası gelecek ay da birdenbire ortaya çıkıyor ve onu “hoş bir şekilde şaşırtıyor”.
33 yaşındaki oyuncu, en son Ekim 2021’de Avustralya turnesinde Hindistan için forma giydi ve takımın ayrılmaz bir parçası oldu. 2022 ODI Dünya Kupası Yeni Zelanda’da.
Bu yüzden takımdan atılmak büyük bir aksilikti, ancak eski Hindistan Hava Kuvvetleri subayı, Goa takım arkadaşlarıyla yakınlaştığı ve mükemmelleştiği yerli kriket eziyetine geri dönerek teselli buldu.
Eski Avustralya kaptanıyla zaman geçirdi Belinda Clark Down Under, geri dönüş teklifine de büyük katkıda bulundu.
Seçiciler, birkaç genci test ettikten sonra Shikha’nın deneyimine güvenirken, performans göstermesi için ek bir baskı olacaktır, ancak Shikha bu mücadeleye hazırdır.
“Her seferinde bir gün almaya çalışıyorum. Kısa vadeli hedefler bana çok yardımcı oluyor. Her zaman performans gösterme baskısı var ve umarım bu sefer daha iyi dinlenmiş olurum.”
33 yaşındaki oyuncu PTI’ye “Bu sezon yerel devrede iyi iş çıkardım ve gidişattan memnun kaldım. Bölgeler ve meydan okumalardaki koçlarımdan çok olumlu geri bildirimler aldım. Evet, hoş bir sürpriz oldu,” dedi.
Shikha, Hindistan’dan takım arkadaşlarıyla birlikte Bengaluru’daki NCA’da ve 11 Ocak’ta Güney Afrika’ya gidecek.
Kıdemli hızlı bowling oyuncusu, 16 maçta ortalama 13.45 ile 20 kaleyi aldığı harika bir iç sezonun ardından Hint takımına girmeye zorladı.
Ailesinin desteğine ek olarak Shikha, Goa takım arkadaşlarının zor zamanları atlatmasına yardım ettiğini söyledi.
“Geri dönüp eyalet takımım için oynamayı her zaman sevmişimdir. Uluslararası görevlerde bulunmasam bile, eyalet takım arkadaşlarımla birlikte oynama fırsatını asla kaçırmazdım.
“Takımda bazı iyi arkadaşlarım var ve bağ daha da güçlendi. Goa tarafında bazı mutlak süper yıldızlarımız var ve onların gelecekte büyük işler yapmalarını bekleyemiyorum.”
İsim vermeden Shikha, milli takımda yokluğunda birkaç Hintli takım arkadaşıyla etkileşim kurduğunu söyledi.
Açıcı Avustralya’yı temizlemek için patlayan bir oyuncu Alyssa Healey 2021 turu sırasında “yazın topu” olarak derecelendirildi ve Shikha’nın bu hücum oyuncularının çoğunu Güney Afrika’ya indirmesi bekleniyordu.
Topu sağ bek oyuncusuna geri getirmek Shikha’nın en büyük gücü ve bu tutarlılığı korumak istiyor.
“Sürekli olarak bu uzunluklara ulaşmak ve an pozunda kalmak için çok çalıştım (son 12 ay boyunca).”
Kenarda geçirdiği zaman onu daha iyi bir kriket oyuncusu ve daha iyi bir insan yaptı mı?
“Her zaman sıkı çalışmanın boşa gitmediğine ve kendinizi içinde bulduğunuz durumların kim olduğunuzu değil, bunlarla başa çıkmak için verdiğiniz kararların tanımladığına inandım.
Shikha, “Ailem, hayırseverler, koçlar, destek personeli ve GCA’daki yönetim ve eyalet takım arkadaşlarım. Tüm yardımları çok büyüktü (takımın bir parçası olmadığımda),” diye ekledi Shikha.