PUNE: ‘ hakkında farkındalık yaratmak, öğretmenleri eğitmek ve ebeveynler ve sosyal topluluk arasında destek grupları geliştirmekzenginliği yüksek çocuklar‘, Kannada Sangha Kalmadi LisesiPune an’ı başlattıDestek Grubu Ebeveynlerionun tarafından Kaveri Üstün Yetenekliler Eğitim ve Araştırma Merkezi (KGERC). Bu girişim, 5 ila 20 yaş arası üstün yetenekli çocukların ebeveynlerine yöneliktir. KGERC’nin Kurucusu ve Direktörü Malati Kalmadi şunları söyledi: “Önerilen ulusal eğitim politikası ‘kapsayıcılıktan’ bahsediyor, ancak biz sadece özel ihtiyaçları olan bir grup çocuğun olduğunu anlıyoruz, çünkü ihtiyaçları tam olarak karşılanmıyor çünkü biz’ t Konuyla ilgili bilgi ve deneyime sahip kişiler yetiştirilmelidir. Araştırma programları yürütmek için ISCE, CBSE ve SSC gibi çeşitli eğitim kurullarıyla çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”
Destek grubu, ebeveynlik uygulamalarını paylaşmak, yetenek gelişimini desteklemek için kaynakları paylaşmak, bir ebeveyn olarak çocuğun başarılarını ve başarısını kutlamak ve birbirlerine rahatlık ve teşvik sağlamak ve çocuklara ‘üstün zekalılık’ sağlamak amacıyla ebeveynler için ve ebeveynler tarafından işletilecektir. kabul etmeye yardım et.
Devasena Desai, Direktör Yardımcısı, KGERC ve Dr. KGERC Nurturing Domain Başkanı Sameena Manasawala lansmana ve ‘yetenekli çocukların’ ebeveynleriyle birlikte tartışmaya katıldı.
Destek grubu, ebeveynlik uygulamalarını paylaşmak, yetenek gelişimini desteklemek için kaynakları paylaşmak, bir ebeveyn olarak çocuğun başarılarını ve başarısını kutlamak ve birbirlerine rahatlık ve cesaret sağlamak ve ” yeteneklilik’. ‘.
Destek grubu, ebeveynlik uygulamalarını paylaşmak, yetenek gelişimini desteklemek için kaynakları paylaşmak, bir ebeveyn olarak çocuğun başarılarını ve başarısını kutlamak ve birbirlerine rahatlık ve teşvik sağlamak ve çocuklara ‘üstün zekalılık’ sağlamak amacıyla ebeveynler için ve ebeveynler tarafından işletilecektir. kabul etmeye yardım et.
Devasena Desai, Direktör Yardımcısı, KGERC ve Dr. KGERC Nurturing Domain Başkanı Sameena Manasawala lansmana ve ‘yetenekli çocukların’ ebeveynleriyle birlikte tartışmaya katıldı.
Destek grubu, ebeveynlik uygulamalarını paylaşmak, yetenek gelişimini desteklemek için kaynakları paylaşmak, bir ebeveyn olarak çocuğun başarılarını ve başarısını kutlamak ve birbirlerine rahatlık ve cesaret sağlamak ve ” yeteneklilik’. ‘.