Karnataka SSLC 2023 Tarih Sayfası sslc.karnataka.gov.in adresinde Yayınlandı, Sınıf 10 Sınav Takvimini Kontrol Edin

ManK

New member
Karnataka Okulu Sınav ve Değerlendirme Kurulu, Karnataka SSLC 2023 final sınav tarihlerini açıkladı. 10. Sınıf sınavları 31 Mart – 15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Adaylar tarih çizelgesini resmi web sitesi olan sslc.karnataka.gov.in adresinden kontrol edebilirler.
Eğitim Bakanı BC Nagesh, final sınav tarihleri hakkında bilgi vermek için Twitter hesabını aldı. Twitter hesabından “Mart-Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak SSLC Mains sınavının son takvimi yayınlandı. Sınav 31 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında yapılacak.”

2023 ರ ಮಾರ್ಚ್ ಏಪ್ರಿಲ್‌ನಲ್ಲಿ ಎಸ್‌ಎಸ್‌ಎಲ್‌ಸಿ ಎಸ್‌ಎಸ್‌ಎಲ್‌ಸಿ ಮುಖ್ಯ ಪರೀಕ್ಷೆಯ ವೇಳಾಪಟ್ಟಿಯನ್ನು ವೇಳಾಪಟ್ಟಿಯನ್ನು ಪ್ರಕಟಿಸಲಾಗಿದೆ ಪ್ರಕಟಿಸಲಾಗಿದೆ. Yaklaşık 31… https://t.co/lfBKgVSqdk

— BC Nagesh (@BCNagesh_bjp) 1670239191000
Birinci dil için en yüksek puan 100, diğer dersler için en yüksek puan 80’dir. 2023 Karnataka SSLC sınavı 10:30-13:30 saatleri arasında tek vardiya şeklinde yapılacaktır. Adaylara anketi doldurmaları için fazladan 15 dakika süre verilir.
Karnataka SSLC 2023 Sınav Takvimi

TarihSınav
31 Mart 2023Birinci dil (Hintçe, Marathi, Tamilce, Urduca, İngilizce, Sanskritçe)
4 Nisan 2023Matematik, Sosyoloji
6 Nisan 2023İkinci Dil (İngilizce, Kannada)
8 Nisan 2023Elektrik Mühendisliğinin Unsurları- IV, Makina Mühendisliğinin Unsurları ve Elektrik Mühendisliği- 2, Makina Mühendisliğinin Unsurları- IV, Mühendislik Grafiği- 2, Elektronik Mühendisliğinin Unsurları- IV, Elektronik Mühendisliğinin Unsurları, Bilgisayar Bilimi Unsurları, Ekonomi
10 Nisan 2023Siyaset Bilimi, Hindu Müziği, Karnataka Müziği
12 Nisan 2023Üçüncü Dil / Bilgi Teknolojileri, Perakende, Otomotiv, Sağlık, Güzellik ve Zindelik
15 Nisan 2023Sosyal Bilimler

Karnataka SSLC 2023 Tarih Tablosu: Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – sslc.karnataka.gov.in
Adım 2: Ana sayfadaki SSLC 2023 tarih sayfası bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Karnataka SSLC Class 10 Datesheet 2023 ekranda görüntülenecektir.
Adım 4: Aynısını indirin ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.
Daha fazla bilgi için, adayların resmi web sitesini ziyaret etmeye devam etmeleri önerilir.