YENİ DELHİ: Karnataka Okulu Sınav ve Değerlendirme Kurulu (KSEAB) Karnataka SSLC 2023 Son Giriş Bileti bugün, 18 Mart 2023. Ortaokul Bitirme Sertifikası 2023 sınavlarına girecek olan öğrenciler, giriş kartlarını okullarından alacaklardır.
Tüm okul müdürlerinin yapması gerekenler Karnataka SSLC Son Giriş Bileti 2023 öğrenciler adına ve resmi web siteleri – sslc.karnataka.gov.in veya kseab.karnataka.gov.in aracılığıyla ayrıntılardaki hataları düzeltin.
SSLC salon bileti verilerindeki hataların düzeltilmesi için son tarih 24 Mart 2023’tür.
Karnataka SSLC Sınavı 2023, 31 Mart – 15 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. 1. Günde, Kannada, Telugu, Hintçe, İngilizce, Tamilce, Urduca, Marathi ve Sanskritçe gibi ilk dil sınavı yapılacaktır.
Salon biletlerine çevrimiçi olarak erişmek için okulların oturum açma kimliklerini ve şifrelerini girmeleri gerekir. Aşağıda, erişim kartını indirmek için adım adım bir kılavuz bulunmaktadır.
Karnataka SSLC 2023 Son Giriş Kartı Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. kseab.karnataka.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, Karnataka SSLC 2023 Son Giriş Bileti bağlantısını tıklayın.
3. Adım: Müdürler, bir okul oturum açma kimliği ve parolası ile oturum açmalıdır.
Adım 4: Tüm SSLC öğrencilerinin son kabul kartlarını doğrulamaları gerekir.
5. Adım: İndir Karnataka SSLC Giriş Bileti 2023 ve öğrencilere verin.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını buradan indirin
Öğrenciler daha sonra Karnataka’nın basılı bir kopyasını almalıdır. SSLC 2023 Son Erişim Kartı ve sınav günü sınav merkezine getiriniz. Daha fazla bilgi için öğrencilerin ilgili okul yetkilileriyle iletişime geçmeleri önerilir.