Karnataka Sınav Kurumu (KEA) sınavları kapatır. Karnataka PGCET İtiraz Penceresi yarın, yani 6 Aralık 2022. 2022 PGCET cevap anahtarı 1 Aralık 2022’de yayınlandı.
Sınava giren adaylar Karnataka Yüksek Lisans Ortak Giriş Sınavı 2022 yarına kadar resmi web sitesi – kea.kar.nic.in aracılığıyla geçici cevap anahtarına itiraz edebilirsiniz.
otorite vardı Karnataka PGCET 2022 Cevap Anahtarı itiraz penceresi. Adaylar resmi güncellemeyi web sitesinden kontrol edebilirler.
MBA, MCA, ME, MTech ve MARch programları için Karnataka PGCET giriş sınavı 19 ve 20 Kasım 2022 tarihlerinde yapılmıştır. Adaylar ön cevap anahtarını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
İtiraz için doğrudan bağlantı
Karnataka PGCET Cevap Anahtarı 2022: Nasıl itiraz edilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – kea.kar.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, kabul bölümüne gidin ve PGCET 2022 bağlantısını açın.
Adım 3: CET numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın.
4. Adım: Cevap anahtarını görüntüleyin ve itiraz etmek için adımları izleyin.
Adım 5: Onay sayfasını indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
Adaylar, adayların ön cevap anahtarına yaptıkları bu itirazlar doğrultusunda Karnataka PGCET Son Cevap Anahtarı 2022’nin yayınlanacağını ve nihai anahtara göre yetkili makamın Karnataka PGCET 2022 sonucunu hazırlayacağını dikkate alabilir. Daha fazla bilgi için, adayların resmi web sitesini ziyaret etmeye devam etmeleri önerilir.
Sınava giren adaylar Karnataka Yüksek Lisans Ortak Giriş Sınavı 2022 yarına kadar resmi web sitesi – kea.kar.nic.in aracılığıyla geçici cevap anahtarına itiraz edebilirsiniz.
otorite vardı Karnataka PGCET 2022 Cevap Anahtarı itiraz penceresi. Adaylar resmi güncellemeyi web sitesinden kontrol edebilirler.
MBA, MCA, ME, MTech ve MARch programları için Karnataka PGCET giriş sınavı 19 ve 20 Kasım 2022 tarihlerinde yapılmıştır. Adaylar ön cevap anahtarını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
İtiraz için doğrudan bağlantı
Karnataka PGCET Cevap Anahtarı 2022: Nasıl itiraz edilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – kea.kar.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, kabul bölümüne gidin ve PGCET 2022 bağlantısını açın.
Adım 3: CET numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın.
4. Adım: Cevap anahtarını görüntüleyin ve itiraz etmek için adımları izleyin.
Adım 5: Onay sayfasını indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
Adaylar, adayların ön cevap anahtarına yaptıkları bu itirazlar doğrultusunda Karnataka PGCET Son Cevap Anahtarı 2022’nin yayınlanacağını ve nihai anahtara göre yetkili makamın Karnataka PGCET 2022 sonucunu hazırlayacağını dikkate alabilir. Daha fazla bilgi için, adayların resmi web sitesini ziyaret etmeye devam etmeleri önerilir.