Kaptanınız doğal oyununuzu oynamanız için sizi desteklediğinde iyi hissettiriyor: Shubman Gill | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

GUWAHATI: Genç Hintli açıcı Shubman Gill kaptan Rohit Sharma’dan ve takım yönetiminden Sri Lanka’ya karşı ilk ODI’de “doğal oyununu” oynamasına izin verdiği için tam destek almaktan memnuniyet duyuyor.
Hintli kaptan, formda güney pençesi Ishan Kishan’a karşı açıcı yuvasında Gill’i tercih ettiğini açıkça belirtmesinden bir gün sonra, Gill, Hindistan’ın 67 turluk devasa zaferini mühürlemek için 60 toptan 70 topla güveninin karşılığını verdi. . Salı günü burada ODI açılışında Sri Lanka üzerinde.
Gill, “Kaptanınızın sizi desteklemesi iyi hissettiriyor. Bu, bir gün içinde yaptığım doğal oyunumu oynamaya çalışacağım antrenman seanslarında yaptığımız konuşmaydı. Momentumu korumak için sadece izleyin,” dedi. maç sonrası medya etkileşiminde.
Gill, ODI formatında verimli bir 2022 geçirdi ve 12 isteka ortalama 70.88 ile 638 tur attı ve birinci yüzyılı ve dört ellilisini içeriyordu.
Kaldığı yerden devam ederek, Hindistan’ın devasa 373/7’sinin tonunu belirleyen 143 turluk bir açılış skoru belirlemek için Rohit ile ortak olarak 2023’e başka bir yarım asırla başladı.

Lig tablosunun tepesindeki Rohit ile kimyasından bahsederken, şunları söyledi: “Biz esas olarak Testlerde vuruş yaptık. Onunla vuruş yapmak güzel. Sohbeti genellikle hangi bowling oyuncusu, ne yapmaya çalışıyorlar, neredeler üzerine odaklıyoruz. koşularımızı engellemeye çalışıyorlar, planlarımızı buna göre yapıyoruz.”
Ancak Shubman, 20’sinde Dasun Shanaka tarafından tuzağa düşürüldükten sonra bir yüzyılı kaçırdı.
“Kesinlikle, 70’te çıktığım için çok hayal kırıklığına uğradım. Devam etmek ve takım için büyük bir tane almak için çok çalıştım. 20. sırada çıktım, yenmem gereken yaklaşık 30 fazla vardı.”

Hindistan 374’ü savundu ve Sri Lanka’nın 33 over içinde 179/7 ile başını belaya soktu, ancak Shanaka’nın 88 toptan değil 108’i onları 306/8’e götürdüğü için kuyruğu toplamayı başaramadılar.
Gill, “Bovlingin bir sorun olduğunu düşünmüyorum, oldukça iyi bowling oynadık. O küçük kapıda sekiz tane var ve çiy de vardı. Siz bowling oynarken kolay bir bowling değildi.” çok fazla çiy ile ikinci.”
“Islak topu kontrol etmek kolay değil. Bazen spinnerlar oyun dışı kalabilir ama bu maçta öyle olmadı.
“Hem Yuzi (Yuzvendra Chahal) bhai hem de Axar (Patel) bhai çok iyi bowling oynuyor. Sahaya çıkmak da zor, bazen toplar sahadan kayıyor ve ıslak olduğu için topu yakalamak zor. ellerinizi yağlayın. çiy varken bowling oynamak kolay değil.”
Gill, vurucuların nokta toplarının sayısını azaltmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptığını söylemeye devam etti.
“Sürekli olarak geliştirebileceğimiz alanlara ve yönlere bakıyoruz. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Hiçbir vurucu nokta top oynamayı sevmez.
“Ama bazen oyunun durumunu görmeniz gerekir… Eğer oyun durumu çok fazla yüksek skorlu atış yapmanızı gerektirmiyorsa (ne zaman olduğu gibi) iki küçük kapı düştüğünde, o zaman bir topa vuran oyuncu olarak benim oynadığıma dair o güvene sahip olmalısınız. ancak daha sonra koşuları gizleyebilir. Ama evet, bu sürekli olarak geliştirmeye çalıştığımız bir alan.”
Ümran Malik de ham temposundan etkilendi ve Gill, “Ümran ile filelerde karşılaşmak her zaman eğlenceli ve zorlu. Hızla yüzleşmeyi seven biriyim, bu yüzden filelerde Ümran için her zaman bir meydan okuma var.”