Kaleci Hanuš, Jablonec'teki sözleşmeyi genişletti, kupa onu hayal kırıklığına uğrattı

QasiM

Global Mod
Global Mod
Jablonec, Kupa Avrupa'ya katılmanın Sparta'yı kazanması gerekiyordu, ancak şaşırtıcı bir şekilde Olomouc 1: 3'e yenik düştü. Ancak Hanuš ve takım arkadaşlarının hala Avrupa rekabetleriyle savaşma şansı var, ama ellerinde değil.

Kaleci Hanuš, 16. sezonuna elli net hesapla gitti. Ve şu anda, 2024/25 yılının sonundan iki turdan önce on altı tane daha var! Bir yılda pek çok sıfır Hanuš'ın maksimum, bu açıdan bu yılki ilk lig sezonunun en iyi kalecisi.

Bu, kulüp ve Hanuš'ın Jablonec'te devam etmek ve yeni bir sözleşme yapmanın karmaşık karar vermesinin nedenlerinden biridir. Onu imzalamak için çocuklarının hazırladığı özel bir gömlek giydi.

“Sezon güzel. Böyle istedim. Sezonun olduğu gibi mutlu ve minnettarım. Ve Jablonec'te nasıl hissettiğim ve kabinde nasıl olduğumuzu sonuçların bir yansıması. Bu yüzden burada devam edebileceğim için çok mutluyum,

“Hala bazı hedeflerim ve hayallerim var. Ve burada başarılı olabileceğine inanıyorum. Çevrem, kulübüm ve hayranlarım için keşke, çünkü bunu hak ediyorlar.”

En başarılı sezonunda sekiz net hesabı yakaladı, şimdi iki kat daha fazla. Hiç böyle bir sayı düşünmediğini söyledi.

“Bazen olur. Kaç kez, bir şeye yapıştığınızda, işe yaramayabilir. Şimdi her zaman bununla başa çıkmak için belirli bir eşleşmeye odaklandım ve sıfır olup olmayacağını düşünmedim.

Yeni bir sözleşmenin imzalanmasından birkaç saat sonra, ancak hayal kırıklığı yaşadıktan birkaç saat sonra. Sparta kupanın finalini yönetmedi ve bu nedenle FK Jablonec futbolcuları, şu anda Avrupa Kupalarına rüya katılımının dışında mükemmel beşinci sırada lig masasında olmalarına rağmen.

Ligde altıya kadar olsa bile, Mol Cup'ın kazananı olan belirli bir Olomouc var. Hanuš, “Tabii ki, takım arkadaşlarımın takım arkadaşlarımla bir hayal kırıklığı yaşadı. Sadece buna karar verecek ve sonra sadece son turda karar verecek.”