Kabongo ciddi rekabette yaralanmadan sonra başarılı olacak mı?

QasiM

Global Mod
Global Mod
Nyn yeni sezona hazırlıkta ve Merkezde Hiti'de veya ESKM Budjovicm'e karşı ikinci kuş düellounda eksik değildi. Bir yıl sonra Kabongo ilk kez bir kasaba için savaşıyor.

Pilsen'deki rekabet harika, ama beni en yüksek CL yapmak için ihtiyacım var, k.

Utkn türü de ne oekval yerine getirdi mi?
Sıfırlamak istedik, 2: 0 memnuniyeti var. Bence, ei köpek büyük ısı fiziksel olarak özel olacağız, içgörü nedir. Bu kadar uzun süre döndüğünüzde, özellikle M için kolay değildir. Ama sen Rafiu (Durosimni) Çok yaralandı, çok fazla.

Yaralanmadan sonra zamanı okur mu?
Evet, diz dr, iyiyim. Büyük DK Pat Fizyoterapisti ve böylece beni destekleyen ailelerim. CTM LPE'ye karar verir, kaçırılan LTO. Mümkün olan en kısa sürede şekil almak ve karanlığı borulamak istiyorum.

Şimdi Pichzel olduğunuz yıla benzer bir pozisyonda mısınız?
O yıl boyunca kabinlerdeki ve kulübün etrafındaki çocukları tanıdım. Neredeyse on msc, dibim olamazdı, ki sevdiğim, üzüm neydi. Ama bence zihinsel olarak değişti.

Aşağı mı gidip bir kriz njakou?
İyi bir zamanım, ama hayatı olduğu gibi alıyorum. Pichzi Invasion, MM Essential Rd. Konuştum, yaralandım, tamam, ama güçlenebilirim. Hayatta ve futbol MM'de her zaman en yüksek seviyeye sahiptirler.

Piel tarafından 21 yaşın altındaki Euro için yaralandı, donuyor mu?
Euro'ya gitmek delinmişti, ancak etrafımdaki insanlarla birlikte ailemle M için en iyinin Pilsen'deki fiziksel bir proxus'tan geçeceğini değerlendirdik. Del Hern Rest'e ihtiyacım vardı ve bu en iyi een oldu.