UPMRC Cevap anahtarı: Uttar Pradesh Metro Rail Corporation, UPMRC, Müdür Yardımcısı, Kıdemsiz Mühendis, Muhasebe Asistanı ve Ofis Asistanı 2022 pozisyonları için işe alım sınavının cevap anahtarını yayınladı. UP Metro İşe Alım Sınavı adresindeki resmi web sitesinde bulunan cevap anahtarını görüntüleyebilirsiniz. lmrcl.com.
UPMRC 2022 sınavı 2 Ocak ve 3 Ocak 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Adaylar, lmrcl.com adresindeki resmi portala kullanıcı kimliklerini ve doğum tarihlerini girerek geçici cevap anahtarını kontrol edebilirler.
Adaylar cevap anahtarının geçici olduğunu not edebilir ve cevaplardan memnun kalmayanlar 9 Ocak 2023 saat 23:55’e kadar resmi portal üzerinden itiraz edebilirler. Yarışmaya katılan her soru için adayların 50 Rs ücret ödemesi gerekmektedir.
UP Metro Rail Corporation 2022 Cevap Anahtarına doğrudan bağlantı
Nasıl indirilir UPMRC cevap anahtarı 2022
1. Adım. lmrcl.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Boş İşler’ sekmesine gidin
Adım 3. Şimdi UPMRC cevap anahtarı için bağlantıya tıklayın
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, kullanıcı kimliği ve şifre ile giriş yapın
5. Adım. Ekranda UPMRC Cevap Anahtarı 2022 açılacaktır.
Adım 6. Cevap anahtarını kontrol edin ve gerekirse itiraz edin
7. Adım. Gelecekte başvurmak üzere cevap anahtarını kaydedin
UPMRC, bu işe alım kampanyası ile Müdür Yardımcısı, Yardımcı Mühendis, Muhasebe Asistanı ve Büro Asistanı pozisyonları için toplam 142 açığın doldurulmasını hedeflemektedir.
UPMRC 2022 sınavı 2 Ocak ve 3 Ocak 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Adaylar, lmrcl.com adresindeki resmi portala kullanıcı kimliklerini ve doğum tarihlerini girerek geçici cevap anahtarını kontrol edebilirler.
Adaylar cevap anahtarının geçici olduğunu not edebilir ve cevaplardan memnun kalmayanlar 9 Ocak 2023 saat 23:55’e kadar resmi portal üzerinden itiraz edebilirler. Yarışmaya katılan her soru için adayların 50 Rs ücret ödemesi gerekmektedir.
UP Metro Rail Corporation 2022 Cevap Anahtarına doğrudan bağlantı
Nasıl indirilir UPMRC cevap anahtarı 2022
1. Adım. lmrcl.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Boş İşler’ sekmesine gidin
Adım 3. Şimdi UPMRC cevap anahtarı için bağlantıya tıklayın
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, kullanıcı kimliği ve şifre ile giriş yapın
5. Adım. Ekranda UPMRC Cevap Anahtarı 2022 açılacaktır.
Adım 6. Cevap anahtarını kontrol edin ve gerekirse itiraz edin
7. Adım. Gelecekte başvurmak üzere cevap anahtarını kaydedin
UPMRC, bu işe alım kampanyası ile Müdür Yardımcısı, Yardımcı Mühendis, Muhasebe Asistanı ve Büro Asistanı pozisyonları için toplam 142 açığın doldurulmasını hedeflemektedir.