Jonny Bairstow’un tuhaf yaralanmasından “iyi yolda” iyileşmesi; meyilli, Ash|’in dönüşü için duyduğu heyecanı dile getiriyor kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

LONDRA: İngiltere’nin çok formatlı orta sınıf topa vuran oyuncusu Jonny Bairstow’un Ashes iç saha serisi için milli takıma girme şansı, acayip bir sakatlıktan kurtulmasının “yolda” olduğunu söylediği için azaldı.
Bairstow, geçen Eylül ayında bir golf sahasında kayarak Avustralya’daki T20 Dünya Kupası’nı ve ardından gelen Pakistan Test Turu’nu kaçırdığında bacağını kırmış ve ayak bileğini çıkarmıştı.
Ciddi yaralanma, 33 yaşındaki oyuncunun fibulasını üç yerden kırdı ve karmaşık cerrahi prosedürler gerektirdi. Ashes’ın bu yıl evinde Haziran-Temmuz ayları için planlanmasıyla, İngiltere’nin vuruşlarına ödünç verdiği ateş gücü rakipsiz olduğundan, tamamen formda bir Bairstow otomatik bir seçim olmalıdır.
Bairstow, geçen yıl hayatının formundaydı ve yaralanmadan önce dört Test yüzyılı ile ortalama 75.66 idi.
Bairstow, “Bacak iyileşiyor, doğru yoldayız, şu anda (sakatlığın) gerçekleşmesine yaklaşık dört buçuk ay var” dedi. Marylebone Kriket Kulübü ‘Yorkshire Post’a göre Çarşamba günü ‘kriket ruhu’ paneli.
Antrenör Brendon McCullum ve kaptan altında İngiltere’nin Test canlanmasının bir parçası olan kriket oyuncusu Ben Stokesancak Ashes konusunda iyimser olmasına rağmen bir dönüş tarihi belirlemedi.
“Henüz bir dönüş tarihim yok, ancak bu ay içinde bir cerrahla görüşeceğim, bu yüzden nasıl gideceğini göreceğiz, ancak işler doğru yönde ilerliyor.
“Bu (sakatlık), bacağını kırmaktan biraz daha karmaşık, ama bu uğraştığın şeylerden sadece biri. Herkese bir kart dağıtıldı, herkesin önünde zorluklar var, ama bu yapabileceğin başka bir şey. .” yenmek.”
Uzun aranın moralini pek etkilemediğini, ancak evde kalmanın bazen sıkıcı hale geldiğini de sözlerine ekledi.
“(Sakatlıktan sonra) çok farklıydı, sakatlığı çıkarmak, uçaklarda olmamak, her yere uçmak ve bir grup adamın yanında olmak, evde olmak çok farklıydı.
“Bazen oldukça iyiydi, bazen oldukça sıkıcıydı.”
Bairstow, golf sahasında kaymasından bir gün önce, White Ball Coach’un Matthijs Mott ve kaptan Jos Buttler, onunla T20I’lerde vuruş sıralarını açma olasılıklarını tartıştı.
“Elbette zordu, ayak bileğimi kesmeden önceki gece Matthew Mott ve Jos (Buttler) ile konuştum ve onlar T20 tarafında vuruşu açmak hakkında konuştular ve bir süredir yapmak istediğim şey buydu. Kesinlikle heyecanlandım.
“Ve sonra her şeyin bu kadar çabuk tersine dönmesi inanılmaz. 12 saat içinde bir hastane yatağındaydım, bacağım alçıda ve ayak bileğim yerindeydi.”