JNUEE 2022 Sınavı Bugün Başlıyor: Giriş Bileti Bağlantısını Kontrol Edin, Sınav Günü Öncesi Önemli Talimatlar

ManK

New member
JNU Kabulü 2022: Ulusal Test Kurumu (NTA), Jawaharlal Nehru Üniversitesi Giriş Sınavına başlıyor (OCAK 2022) bugün 07 Aralık 2022 tarihinden itibaren. Sınava kayıt yaptıran adaylar önemli sınav günü yönergelerine buradan ulaşabilirler.
Resmi programa göre JNUEE 2022, çeşitli doktora programlarına kabul için 7, 8, 9 ve 10 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacaktır. Sınav, 2022-23 akademik dönemi için iki oturumda yapılacaktır. İlk vardiya 09:30 – 12:30, ikinci vardiya ise 14:30 – 17:30 arasındadır.
NTA için online kayıt başladı JNU Doktora Giriş 2022, 31 Ekim 2022. Çevrimiçi başvuru için son tarih 20 Kasım 2022, saat 17:00’de sona erdi. Sınava giriş kartı 4 Aralık 2022’de yayınlandı.
JNUEE 2022 sınavına giren adaylar, sınav merkezine gelirken yanlarında giriş kartının bir kopyasını getirmeyi unutmamalıdır. Adaylar sınava giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi olmadan sınava alınmayacaktır.
JNUEE 2022 Kabul Kartını İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
JNUEE 2022 giriş bileti: Nasıl kontrol edilir
1. Adım. NTA’nın resmi web sitesini şu adresten ziyaret edin: jnuexams.nta.ac.in
Adım 2. Ana sayfada “JNUEE(Ph.D) – 2022 Kabul Kartı” yazan bağlantıya tıklayın
3. Adım. “Başvuru numarası” ve “Doğum tarihi” ile giriş yapın
Adım 4. JNUEE giriş kartınız ekranda açılacaktır.
Adım 5. Giriş kartındaki tüm ayrıntıları kontrol edin
Adım 6. Sınav gününden önce indirin ve yazdırın
JNUEE 2022: Önemli Sınav Günü Talimatları
– Giriş sürecini tamamlamak ve son dakika güçlüklerinden kaçınmak için sınav merkezine çok önceden ulaşın.
– Lütfen sınav merkezine JNUEE 2022 salon biletinin bir kopyası ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi getirin.
– Adaylar sınav salonuna takı ve benzeri metal eşya takmamalıdır.
– Adayların sınav salonuna giriş belgesi ve fotoğraflı kimlik dışında herhangi bir belge getirmeleri yasaktır.
– Yanınızda hesap makinesi veya elektronik alet bulundurmayınız, sınav salonuna girmeleri kesinlikle yasaktır.
– Adaylar sınav merkezi içinde ve dışında sosyal mesafeyi sağlamak zorundadır.