Jammu ve Keşmir Kamu Hizmeti Komisyonu (JKPSC) sahip izin kartı Cumhuriyet savcısı (ön) sınav kağıdı için II. Sınav daha önce 29 Ocak 2023’te yapılacaktı, ancak şimdi 16 Mart 2023’e, 15:30’dan 17:30’a taşındı.
Bu sınava başvuran adaylar, JKPSC’nin resmi web sitesinden giriş kartlarını indirebilirler. Giriş kartını indirmek için adayların sicil numaralarını ve doğum tarihlerini girmeleri gerekir. JKPSC Savcılık Görevlisi (Ön) Sınav Belgesi II Giriş Kartı, adayın adı, sicil numarası, sınav merkezi ve sınavla ilgili diğer talimatlar gibi önemli ayrıntıları içerir.
Adayların sınava giriş belgelerini geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ile birlikte sınav merkezine getirmeleri zorunludur. Adayların sınava girmeden önce giriş kartındaki tüm detayları dikkatlice doğrulamaları tavsiye edilir. Ayrıca sınav günü herhangi bir karışıklık veya sıkıntı yaşamamak için giriş kartındaki sınavla ilgili tüm talimatları okumalı ve bunlara harfiyen uymalıdırlar.
Sonuç olarak, Savcılığa Giriş Sınavı (Ön) Sınavı Kağıt II’nin yayınlanması, bu sınava başvuran adaylar için hazırlıklarının son aşamasının başlangıcı olması açısından önemli bir gelişmedir. Adayların bu süreyi müfredatlarını gözden geçirmek ve sınava kapsamlı bir şekilde hazırlanmak için kullanmaları tavsiye edilir.
JKPSC PO (Ön) Sınav Kağıdı II Kabul Kartını indirmek için doğrudan bağlantı
JKPSC Savcılık Görevlisi (Ön) Sınav Belgesi II için Kabul Kartını İndirme Adımları:
1. Adım: JKPSC’nin resmi web sitesini ziyaret edin – www.jkpsc.nic.in
Adım 2: Ana sayfada “Kart ekle” sekmesine tıklayın.
3. Adım: “Savcı (Ön) Sınav Belgesi II Kabul Kartı 2023” bağlantısını seçin.
Adım 4: Kayıt numaranızı ve doğum tarihinizi gerekli alanlara girin.
Adım 5: “Gönder” düğmesini tıklayın.
Adım 6: JKPSC Savcı (Ön) Sınav Kağıdı II Kabul Kartınız ekranda görüntülenecektir.
7. Adım: Adınız, sicil numaranız, sınav merkeziniz vb. dahil olmak üzere giriş kartında listelenen tüm ayrıntıları kontrol edin.
Adım 8: Giriş kartını indirin ve ileride başvurmak üzere çıktısını alın.
Not: JKPSC Savcılık Görevlisi (Ön) Sınav Kağıdı II Giriş Kartı’nın geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ile birlikte sınav merkezine getirilmesi zorunludur.