YENİ DELHİ: Jammu ve Keşmir Kamu Hizmeti Komisyonu, JKPSC CCE Net Sonucu 2021, tıbbi adayların konuşlandırılması. Jammu ve Keşmir İdari Hizmeti (JKAS) için Birleşik Rekabetçi Şebeke Sınavı 2021’e katılan adaylar, jkpsc.nic.in adlı resmi web sitesini ziyaret ederek sonucu kontrol edebilir.
Komisyon, JK CCE (Şebeke) Sınavı 2021 Sonucunun PDF dosyasını yükledi. Adaylar, sonucu çevrimiçi olarak indirmek veya PDF’yi doğrudan buradan görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyebilir.
Nasıl indirilir JK CCE Net sonuç 2021?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. jkpsc.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, Whats News bölümünü kontrol edin ve “JK CCE(Mains) Examination 2021 Sonucu, Medical of It Adaylarının Dağıtımı” yazan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: JKPSC CCE Şebeke Sonucu 2021 PDF’niz indirilecektir.
Adım 4: PDF’deki rulo numaranızı, adınızı ve işaretlerinizi kontrol edin.
Adım 5: Gerekirse sonucun çıktısını alın.
JK CCE Mains 2021 Sınav Tarihi
JK CCE ön hazırlık sınavı 24 Ekim 2021’de yapıldı. Toplam 20790 adayın katıldığı bu sınavdan 4462 adayın başarılı olduğu açıklandı. Bu adaylar daha sonra 8 Nisan – 18 Nisan 2022 tarihleri arasında hem Jammu hem de Srinagar’da yapılan ana sınava girdiler ve bu sınava toplam 3916 aday girdi.
JKPSC CCE Mains sonucunda, 5 Aralık 2022 ile 19 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan mülakat ve kişilik testi için toplam 3916 aday arasından 648 aday mülakata hak kazandı.
Kısa listeye alınan adaylar
648 adaydan 643’ü mülakat turuna çıktı, bu 187 adaydan tıbbi muayene için kısa listeye alındı.