JKPSC KAS Ana Giriş Kartı 2023 bugün jkpsc.nic.in adresinde yayınlandı; nasıl indirilir

ManK

New member

YENİ DELHİ: Jammu ve Keşmir Kamu Hizmeti Komisyonu, 2023 JKPSC KAS Ana Giriş Kartını bugün, 10 Şubat’ta yayınlayacak. Birleşik Rekabetçi (Ana) Sınav 2022’ye girmesi planlanan adaylar, giriş kartlarını jkpsc.nic.in adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir.
2022 J&K Kombine Rekabetçi (Ana) Sınavının 20 Şubat – 2 Mart 2023 tarihleri arasında iki vardiya halinde yapılması planlanmıştır. Sabah vardiyası 10:00 – 13:00 ve öğleden sonra vardiyası 14:30 – 17:30 arasındadır.

Nasıl indirilir JKPSC KAS Şebeke 2023 kartını kabul ediyor?

1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. jkpsc.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, CCE 2022 giriş bileti için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin.
Adım 4: JKPSC KAS Ana Salon biletiniz ekranda görünecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla ihtiyaç için bir çıktı alın.
Adaylar, sınav salonuna giriş biletini indirirken, bunun bir çıktısını almalı ve geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte sınav günü sınav merkezine getirmelidir.
Bu işe alım kampanyası, J&K İdari Hizmetinin Junior Scale pozisyonu için 100, J&K Police (G) Service için 50 ve J&K Accounts (G) Service pozisyonu için 70 olmak üzere toplam 220 boşluğun doldurulmasını amaçlamaktadır.
Adaylara, sınavla ilgili en son bilgileri takip etmek için JKPSC’nin resmi web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.