YENİ DELHİ: Jammu tr Keşmir Kamu Hizmeti Komisyonu (JKPSC) Hukuki Hatırlama Yardımcısı (ALR) için ön cevap anahtarını yayınladı/ Bölge Savcısı (DLO) sınavı 2022.
JKPSC ALR/DLO sınavı 2022’ye giren adaylar, cevap anahtarını resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir – https://jkpsc.nic.in/. Sınav 22 Ocak 2023 tarihinde yapılmıştır.
Bir adayın resmi cevap anahtarına itiraz etmek istemesi halinde, 25 Ocak 2023 saat 17:00’ye kadar belirtilen formatta/proformada itiraz etmesi gerekir. gerçeğe uygun/doğru beyan durumunda iade edilecek olan soru başına 500 Rs ücretini sınav denetleyicisiJammu ve Keşmir Kamu Hizmeti Komisyonu.
Adaylar, öngörülen sürenin bitiminden sonra, yani 25 Ocak 2023 saat 17:00’den sonra Komisyon’un herhangi bir temsil almayacağını unutmamalıdır.
İşe alım kampanyası toplam 32 açık pozisyonun doldurulmasını amaçlamaktadır.
JKPSC ALR/DLO Ön Cevap Anahtarı 2022’yi indirmek için doğrudan bağlantı
JKPSC ALR/DLO Ön Cevap Anahtarı Nasıl İndirilir?
JKPSC ALR/DLO Ön Cevap Anahtarını indirmek için aşağıdaki adımları izlemelisiniz:
1. Adım: Jammu ve Keşmir Kamu Hizmeti Komisyonu’nun (JKPSC) resmi web sitesine gidin
2. Adım: Ana sayfada veya web sitesinin ilgili bölümünde ALR/DLO ön cevap anahtarı bağlantısını bulun
3. Adım: Bağlantıya tıklayın ve web sitesinde PDF formatında bulunan cevap anahtarını indirin
Adım 4: Gelecekte başvurmak üzere bir çıktı alın.