JIPMER Hemşirelik Görevlisi Kabul Kartı 2022 jipmer.edu.in’de yayınlandı, doğrudan bağlantı burada

ManK

New member
JIPMER Hemşire 2022: Jawaharlal Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi ve Araştırma Enstitüsü (JIPMER), Hemşirelik Görevlisi alımı için giriş kartını yayınladı. Sınava başvuran adaylar, resmi web sitesinden giriş kartını kontrol edebilir ve indirebilir. jipmer.edu.in.
JIPMER hemşire alımı sınav 18 Aralık 2022 tarihinde yapılacaktır. Adaylar resmi portal üzerinden kimlik bilgilerini kullanarak giriş kartlarını indirebilirler.
bu hemşirelik memuru sınavda her biri 4 puan olan 100 MCQ vardır. Makale, Genel Bilgi, Genel Zeka, Genel İngilizce ve Genel Matematik ile ilgili sorulardan oluşacaktır. Adaylara sınavı tamamlamaları için toplam 90 dakika süre verilir.
Hemşirelik Görevlisi Kabul Kartı 2022’yi İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
JIPMER Hemşire memuru oda bileti 2022: Nasıl indirilir
Adım 1. jipmer.edu.in adresindeki JIPMER resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Hall Biletini İndirin Bağlantısı – Hemşirelik Görevlisi, JIPMER-Puducherry görevine alım” yazan bağlantıya tıklayın.
3. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi girin
Adım 4. Salon biletiniz ekranda açılacaktır.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın

Adayların sınav günü sınav giriş belgesinin fotokopisini yanlarında bulundurmaları önemle rica olunur. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.