JEE Ana Giriş Kartı 2023: 31 Ocak, 1 Şubat sınav salonu kartı bugün jeemain.nta.nic.in adresinde yayınlanacak

ManK

New member

JEE Ana Giriş Kartı 2023: Ulusal Test Kurumunun 31 Ocak, 01 Şubat sınavları için JEE Ana Giriş Kartını çıkarması bekleniyor. Serbest bırakıldıktan sonra, ortak giriş sınavına başvuran adaylar salon biletlerini şu adresteki resmi web sitesinden indirebilirler: jeemain.nta.nic.in.
Ortak Giriş Sınavı (Ana) – 2023 Oturum 1, BE/B için 24, 25, 29, 30, 31 ve 1 Şubat 2023 tarihlerinde ülke çapında 290 şehirde ve Hindistan dışında 18 şehirde çeşitli merkezlerde yapılacaktır. B.Arch ve B.Planning için Tech (kağıt I) ve 28 Ocak (2. vardiya) (kağıt 2A ve kağıt 2B).
Ocak ayındaki JEE (Ana) 2023 oturumunun ilk iki gününde %95’in üzerinde bir katılım kaydedildi. İlk gün katılım %95,7 iken ikinci gün %96,4 oldu. İlk gün testin yapıldığı 254 şehirden 12’si %100 katılım kaydederken, 17’si ikinci gün %100 katılım kaydetti.

İndirme: {link: JEE Ana 31 Ocak, 01 Şubat Sınav Kartı
Nasıl indirilir 31 Ocak JEE Ana Sınav Salonu Bileti01 Şubat?
1. Adım: jeemain.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, JEE Ana 2023 Oturum 1 giriş bileti bağlantısına tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım. 31 Ocak sınavları için JEE Ana giriş kartınız ekranda görünecektir.
5. Adım: Salon kartını indirin ve sınav gününden önce yazdırın

JEE Ana Sınavı: Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler
🗹 Giriş kartının bir kopyasını indirin ve sınav günü yanınızda getirin.
🗹Cep telefonu, bluetooth, akıllı saat vb elektronik cihazlar kesinlikle yasaktır.
🗹 Bir adet vesikalık fotoğraf ve onaylı fotoğraflı kimlik belgesi getirin.
🗹 PwD kategorisi altında gevşeme için bir talepte bulunulursa, yetkili doktor tarafından verilen PwD sertifikası
🗹 Takı veya başka metal nesneler takmayın.