JEE Ana Giriş Kartı 2023: 25 Ocak sınavı için salon bileti bugün jeemain.nta.nic.in adresinde yayınlanıyor

ManK

New member
JEE Ana 25 Ocak Giriş bileti: Ulusal Test Kurumu (NTA), 25 Ocak sınavı için JEE Ana Salon biletini bugün, 22 Ocak 2023 tarihinde yayınlayacak. 25 Ocak sınavına kayıt yaptıran adaylar, giriş kartları yayınlandıktan sonra, giriş kartlarını resmi web sitesinden indirebilirler. jeemain.nta.nic.in.
Adaylar, NTA’nın JEE Ana Erişim Kartı 24 Ocak sınavı için Resmi duyuruya göre, test kuruluşu 25 Ocak salon biletini bugün resmi portalda yayınlayacak.

“Adaylar, 1. Oturumun ilk günü yani 24 Ocak (Salı) için 21.01.2023 (Cumartesi) Çarşamba günü jeemain.nta.nic.in web sitesinden giriş biletlerini indirebilirler. Adayların 25 Ocak yani 2. günü için giriş biletleri yarın çıkacak, diğer tarihler daha sonra açıklanacak” denildi.

JEE bildirimi

Adaylar, Ortak Giriş Sınavı (Ana) 2023 Oturum 1 giriş kartlarını JEE (Ana) Oturum 1 – 2023 ile birlikte ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Doğum Tarihi’ bilgilerini kullanarak indirebilirler.
Doğrudan bağlantı: 24 Ocak 2023 sınavı için JEE Ana Giriş Kartını indirin
Nasıl indirilir JEE Ana 25 Ocak Salon Bileti
1. Adım. jeemain.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada şu bağlantıya tıklayın: JEE Ana Giriş Kartı 2023
Adım 3. Şimdi uygulama numarası ve şifre ile giriş yapın
4. Adım. Ayrıntıları girin, salon biletiniz ekranda açılacaktır.
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere JEE Ana Salon biletini indirin ve yazdırın
Görsel Hikaye: JEE Ana Giriş Kartı 2023 Nasıl İndirilir
NTA’nın bazı adaylar için sundukları görüntülerin bulanık olması nedeniyle giriş biletleri düzenlemediği belirtilebilir. JEE (Ana) – 2023 Oturum 1 için, bir aday bir kuruluşla birlikte giriş kartını indirmede herhangi bir sorunla karşılaşırsa, 011-40759000 numaralı telefondan iletişime geçebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilir.