YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu (NTA) JEE Ana Final Ön Cevap Anahtarı 2023. Ortak Giriş (Ana) 2023 1. Oturum Sınavlarına katılan tüm adaylar artık JEE Ana final cevap anahtarını jeemain.nta.nic.in resmi web sitesinden indirebilirler.
NTA, adayları daha fazla bekletmeden, ilk kez 02 Şubat 2023 tarihinde cevap anahtarını yayınladı ve adaylara, cevap anahtarı karşılığında itirazlarını sunmaları için süre verildi. 04 Şubat 2023’e kadar itiraz gönderebilirler. JEE Ana 2023 Son Cevap Anahtarı da serbest bırakıldı.
Adaylar, makale 1’in (BE/BTech) son cevap anahtarını indirmek için makaledeki aşağıdaki adımları izleyebilir. Adayların referans olması için direkt link de paylaşılmıştır.
Doğrudan bağlantı: JEE Son Cevap anahtarını indirin
AYRICA OKUYUN: JEE Ana 2023 Sonuç Oturumu 1 CANLI Güncellemeler
JEE Ana Final Geçici Cevap Anahtarı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesine gidin. jeemain.nta.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, Final Provisional Answer Key 2023 için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Ekranda yeni bir PDF dosyası açılacak, içindeki cevapları kontrol edin.
4. Adım: İndir JEE Şebeke final cevap anahtarı 2023.
Adım 5: Cevaplarınızı son cevap anahtarı ile karşılaştırın.
JEE Ana 2023’ün son cevap anahtarı şimdi yayınlandığı için, NTA, JEE Ana sonucu 2023’ü jeemain.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesinde istediği zaman ilan edebilir. Bu nedenle, adaylara aktif olmaları ve JEE Ana Oturum 1 sonucuyla ilgili tüm güncellemeler ve bildirimler için resmi portalı kontrol etmeye devam etmeleri önerilir.
NTA, JEE Main 2023 Ocak oturumunu 24 Ocak – 1 Şubat 2023 tarihleri arasında Hindistan ve yurtdışındaki çeşitli sınav merkezlerinde gerçekleştirdi.