JEE Ana 2023 Oturum 2 düzeltme penceresi açılır, nasıl değişiklik yapacağınızı kontrol edin

ManK

New member

JEE Ana Oturum-2: Ulusal Test Kurumu (NTA), 13 Mart 2023 tarihinde JEE Ana Oturum-II Uygulama Düzeltme Penceresini açtı. JEE Oturum-2’ye başvuran adaylar, resmi web sitesindeki başvuru formunda her türlü değişikliği yapabilirler. jeemain.nta.nic.in.
Takvime göre, JEE Ana Başvuru Düzeltme Penceresi 13 Mart – 14 Mart 2023 tarihleri arasında aktiftir. 2. Oturum kayıtları 15 Şubat 2023 tarihinde başlamış ve 12 Mart 2023 tarihinde sona ermiştir. JEE 2. Oturum ortak giriş sınavına girecektir. 6 Nisan’dan 12 Nisan’a kadar, 13 ve 15 Nisan günleri rezerve edilmiştir.
“Adaylar düzeltmelerini en geç 14 Mart 2023 (saat 21:00’e kadar) yapabilirler. Bundan sonra, NTA hiçbir koşulda ayrıntılı düzeltme kabul etmeyecektir. Varsa ek ücret (varsa) tarafından ödenecektir. etkilenen aday, 14 Mart 2023 tarihinde Kredi/Banka Kartı/Net Bankacılık/UPI (23:50 PM’ye kadar) yoluyla,” yazıyor.
Adaylar cep telefonu numaralarında, e-posta adreslerinde, kalıcı adreslerinde ve güncel adreslerinde değişiklik yapamayacaklarını fark edebilirler.
Doğrudan bağlantı: JEE Ana Başvuru Düzeltme Formu 2023
Tüm adaylar için anne veya baba adı, kategori, alt kategori, şehir ve ortam, geçiş yılı dahil olmak üzere (10. ve 12. sınıf) değişiklik yapılabilir. AADHAR onaylı adaylar, adayın adı, doğum tarihi ve cinsiyeti gibi ayrıntıları düzenleyemez. Anne ve baba adı, kategori, alt kategori (PwD) şehir ve aracı, nitelik, eğitimde değişikliklere izin verilir.
Değişiklikler nasıl yapılır? JEE Ana Başvuru Formu?
1. Adım. jeemain.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Aday etkinliği’ne gidin
Adım 3. Şimdi “JEE Ana Oturum-2 Uygulaması için Doğru” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 4. Kimlik bilgilerinizle giriş yapın
5. Adım. JEE Ana başvuru formunuz ekranda açılacaktır.
Adım 6. Verilerde NTA tarafından belirtilen değişiklikleri yapın.
Adım 7. Formu gönderin ve ileride başvurmak üzere yazdırın.