Jammu’nun eğitim kurumlarında ‘Üniversitem Benim Gururum’ etkinlikleri

ManK

New member
– ‘Şehrim gururum’ ve ‘Köye Dönüş’ programlarının ardından Jammu ve Keşmir hükümeti ‘Mera Koleji Mera Fakharyüksek öğretim kurumlarında.
Bu program kapsamında kolejlerde bilinçlendirme toplantıları, temizlik kampanyaları, bilgi yarışmaları, seminerler, yarışmalar, münazaralar ve edebiyat etkinlikleri gibi birçok etkinlik düzenlendi. İngilizce bölümü tarafından kişilik gelişimi konulu bir konferans düzenlendi, SPMR Ticaret FakültesiJammu, öğrencilere kariyerlerini geliştirebilmeleri için İngilizce konuşma, iş görüşmesine hazırlık, sınavlar ve kariyer planlama konularında temel beceriler kazandırmayı amaçlamaktadır.
NSS gönüllüleri ve NCC öğrencileri, kutlamak için bir toplantıya katıldı. Dünya Yolsuzlukla Mücadele Günü tarafından düzenlenen Jammu Belediye Topluluğu. Bu mitingin amacı, yolsuzluğun her ulus için büyük bir tehdit olduğu ve bu büyük sorunu ele almanın her vatandaşın hakkı ve sorumluluğu olduğu konusunda farkındalık yaratmaktı.
Graveyard’dan Maharaja Hari Singh Parkı’na kadar 100 öğrencinin katıldığı mitinge NSS Program Sorumlusu Prof. Rajni Bala ve Prof. İrfan Ali.
Aşağıda ‘Okulum Benim Gururum 2.0′, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından düzenlenen üniversite içi (erkek) futbol müsabakası, farklı dönemlerden iki takımın katıldığı kolejde yapılmış ve 5. dönem takımı 4-2 kazanmıştır. İşlev, Fizik Direktörü Malik Ijaz Iqbal tarafından organize edildi ve program, İngilizce Bölüm Başkanı Profesör Archana Kaul tarafından yönetildi.