Jamia kardeşliği, JMI VC’yi Dr. Şansölye için Syedna Mufaddal Saifuddin’in adı

ManK

New member

YENİ DELHİ: O zamandan beri Jamia Millia Islamia (JMI) kampüsünü bir mutluluk dalgası kaplıyor. Dr. Syedna Mufaddal Saifuddin üniversitenin şansölyesi (Amir-i-Jamia) seçildi. Onun adı önerildi JMI Rektör Yardımcısı Prof. Najma Akhtar (Padma Shri), 13 Mart 2023 tarihli Jamia Mahkemesi (Anjuman) toplantısında.
45 mahkeme üyesinden 43’ü toplantıda hazır bulundu ve tüm üyeler oybirliğiyle Dr. Syedna Mufaddal Saifuddin JMI Şansölyesi olarak. Üç Milletvekili (MP) yani; Sri Rakesh SinhaShri Danimarkalı Ali ve Shri Imtiyaz Jaleel üniversitenin öğretim üyesi ve öğretim üyesi olmayan diğer üç dış üyesi dışında meclis üyesi olup toplantıya katılmıştır.
JMI Şansölyesi, üniversitenin tören başkanıdır ve üniversitenin derece verme toplantısına başkanlık ederken, rektör yardımcısı üniversitenin yürütme başkanıdır.
Üniversitenin öğretim ve öğretim dışı personeli, Jamia Court’un (Anjuman) kararını memnuniyetle karşıladı ve Rektör Yardımcısını vizyoner liderliği için övdü. Çalışanlar kararı bir ‘dönüm noktası’ olarak nitelendiriyor ve Dr. Syedna Mufaddal Saifuddin’in cömertliği ve eğitime olan ilgisinin onlara üniversitenin yakın gelecekte bir tıp fakültesine sahip olacağına dair umut verdiğine inanıyor.