James Anderson ölü Pakistan küçük kapılarından yaşam istiyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
RAWALPINDI (Pakistan): Kurnaz tempolu bowling oyuncusu James Anderson, Pakistan’a karşı Test serisi için tepkisiz sahalarda bowling oynama olasılığına rağmen, Salı günü İngiltere’nin son zamanlarda benimsediği agresif tarzı sürdürme sözü verdi.
Anderson, İngiltere’nin 2005’te Pakistan’daki son serisinden hayatta kalan tek kişi ve o sırada oynamamış olsa da, 40 yaşındaki oyuncu Perşembe günü başlayacak olan ilk Testte İngiltere’nin hücumuna liderlik edecek.
Düşük ve yavaş sahalarda hedefinin ne olacağı sorulduğunda, Anderson “küçük kapıları alarak” yanıtını verdi.
Anderson, yaşına rağmen İngiltere’nin yeni yönetimi altındaki altı zaferinin anahtarıydı. Ben Stokes ve Brendon McCullum.
Anderson, “Ben’in kaptan ve Brendon’ın koç olarak tanıtılması da kutunun dışında düşünmeye yardımcı oldu” dedi.
“Saha ayarlarına ve sahada kullandığınız planlara gelince… Bence önümüzdeki haftalarda biraz alışılmışın dışında düşünmemiz gerekebilir.”
Anderson, bir Testi kazanmak için 20 kaleyi almanın bir sanat olduğunu söyledi.
“Zorluk, yanıt vermeyen sahalarda bir şeyler bulmaktır – bu, dünya çapında oynayan bir test kriket oyuncusu olmak için gereken türden bir beceridir.”
Anderson, 175 Testten 667 kaleye sahip, yalnızca Sri Lankalı Muttiah Muralitharan (800) ve Avustralyalı Shane Warne (708) tarafından gölgede bırakıldı.
Anderson, Pakistan’a geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.
“Pakistan’da kaç tane kriket hayranı olduğunu ve sadece Pakistan kriket takımını değil, dünya çapında genel olarak kriket takımını ne kadar sevdiklerini ve desteklediklerini biliyoruz” dedi.
“Harika… sadece benim adıma değil, tüm ekip adına karşıladığımız için teşekkür ederim.”
Anderson ayrıca Pakistan’ı oyunun tüm formatlarında herkese meydan okuyabilecek bir ekip olarak övdü.
Ne kadar iyi olduklarını biliyoruz dedi.
Anderson, İngiltere’nin dünyanın en iyi vurucularından biri olan Pakistanlı kaptan Babar Azam’a özel ilgi göstereceğini söyledi.
Anderson, “Küçük bir Babar’ın Pakistan için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz,” dedi.