Jáchym Kondelik, Hokey'de Dünya Şampiyonasında kırık eller ve biter

QasiM

Global Mod
Global Mod
Jyche, operasyon ne olacak?
Gereklidir. Snmky belki de Patncti Dr. Esk ve Dnsko, Samm Pikm gönderdik. Yemek yiyen tek kişi o değildi ve HRT idi. Şu anda, elimi kırdığımı görebiliyordum, bağımı aldım. Hemen ve keten mavisini şişti. Dirsek Dol'dan. Tüm doktorlar kabul etti. SDRA ve son.

Patnct Doktor? Yeşil ışık verecek bir tane arıyor gibisin!
SM, sadece acı hakkında, bunu yapmamayı tekrarladım! MM acıya geçti, özellikle olurdum. LKAI sonucun sonucu değildi. Gitmek ne kadar süreceği için teşhis edilmez, ancak T MSC'nin bir yıl sakinleşebileceğini söylesem biliyorlardı. Bunu riske atamam. Bir Mong Finle'im olur ve kimseye sormazdım.

El nasıl kırıldı?
Beni alacak insanlar, son STDN ilk teyzesinde bana oldu. Spot diski kaydetti, Mn ayaklarımın altına biraz karıştı ve ben bir haç aldım. Dizlerime düştüm ve ellerimi altıma koydum. Patn pozisyonuna gitmemekle birlikte, bir şey kırdığım için onurlandırdım. Bilmiyorum, çok fazla kırıkım.

Böylece Atna'ya kayboldun.
Lauki'yi kırdığım bir kaçışla astım. İkinci teyzeyi acı için dizeler altında denedim, ama tutabilir, enjekte almak için vardı. Ve ben başardım.

Buzun üzerinde opelsin.
Pesnu öyle. Çalışmadığını, ancak KM düzlemine, rutinn PD ve kısalma olduğunu inceledik. MM onlardan, diken içinde bile. TKO CT, eğer Donanma'dan bana olsaydı … Geçen yıl Ampiont'tan sonra bir gün izin yoktu ve muhtemelen Pehnal. Onu yakaladı.

Jchym Kondelk Norveç hedefine çalışıyor.

Pouen?
Kali Her şey yaşlıyım, bunun rahatsız edildiğini anlayacağım. Geçen yıl Gold'dan sonra endorfinle doluydum, mevsimin bitmemesini istedim ve finalden iki gün sonra buzdaydım ve günde iki kez spor salonuna gittim. Yanlış gittim, inmek zorunda kaldım. Bana saçmalık verdiğim çocuklar kali. Kalmalısınız ve ikiniz gerçekten formlar için. VKU!

Kırık bir el ile, ML tarafından zorlanacaksınız, değil mi?
Alıntılarda, elime zarar verdiğimi söyledi. Her ne kadar bir dernek ve omzumda olup olmadığımı bilmiyorum, ama bacaklarını dikmek için. Bir bisiklet al, ben de hızdan düşmeyeceğim.

Ne cte?
Sayfalar, DNI'deki erkeklerle birlikte BT istiyorum. Gerçekten iyiyiz, SPCH'yi tekrarlayabilirim. Ama ben acıydım, her ikisi de VTN olmak üzere iki geçişi başardım. TM'yi düşündüğümde, Loscow Ampionte ile Vcarsia'ya karşı tek bir kayıp buldum. Aksi takdirde, SAM VTZSTV.

Lauk ve VS'nin ekstra lig finalinde yenilen nokta ile nasıl gerçekleşti?
Suprov. Lauki, bizimle birlikte olduğumuz Bernek'e benzer. Büyük savaşçılar reklam, kafaya çarpın ve umm'a gidin. Ve nokta? Playofflardan mm tamamlandı.

VTE, VM nereye gidecek?
Kesinlikle Pesn. Çamurla ilk kez fışın: Hey, burada bulmak istiyorum. Ve J KM: Fluka, Jt Znm. J All VM, her zaman ren geyiğine karşı finaller oynadık. TOB'u öğrendim.

Ekstra lig için Vs'den RP'ye mi?
O çok şeydi. VDL, EM'nin ihtiyacı olacak, bu yüzden istemedi. Nötrln olan adamlar NS'den şaka yapıyorlar.