YENİ DELHİ: Jharkhand Akademik Konseyi’nin JAC Kabul Kartı 2023 yakında. Serbest bırakıldıktan sonra, Jharkhand Board Class 10, 12 salon bileti jac.jharkhand.gov.in resmi web sitesinden indirilebilecektir.
JAC Board sınavı 2023’ün 14 Mart 2023’te başlaması planlanıyor. Jharkhand Board Class 10 Exams 2023 3 Nisan 2023’te, Jharkhand Board Class 12 Exams 2023 ise 5 Nisan 2023’te sona erecek.
Adaylar, aşağıdaki bağlantıdan ayrıntılı JAC Sınıf 10, 12 takvimi 2023’ü kontrol edebilirler.
Jharkhand Board Class 10, 12 Kabul Kartı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – jac.jharkhand.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, bir kez yayınlandıktan sonra giriş biletleri için mevcut olan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Adayların resmi siteye e-posta ve şifre ile giriş yapmaları gerekmektedir.
Adım 4: JAC Kabul Kartınız 2023 ekranda görünecektir.
Adım 5: Salon biletini indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
Öğrenciler, sınav günü sınav merkezine girebilmek için JAC erişim kartının basılı bir kopyasını aldıklarından emin olmalıdır. Aksi takdirde öğrencilerin başı son anda belaya girecek. Bu nedenle tüm öğrencilerin ilgilenmesi gereken bir konudur.
- JAC 2023 sınav saatleri nedir?
JAC Sınıf 10 sınavları 09:45 – 13:05 saatleri arasında ve JAC Sınıf 12 sınavları 14:00 – 17:20 saatleri arasında yapılır. - JAC yönetim kurulundaki başarı oranları nelerdir?
Öğrenciler teorik ve uygulama sınavlarından ayrı ayrı en az yüzde 33 puan almak zorundadır. Ayrıca, sınavı geçmek için toplam notların en az yüzde 33’ü gereklidir. - JAC, NCERT’i takip ediyor mu?
Jharkhand Kurulu, Orta Öğretim Merkez Kurulu (CBSE) tarafından öngörülen ders kitaplarını, yani NCERT kitaplarını resmi olarak uygulamaya koymuştur.