YENİ DELHİ: Jharkhand Akademik Konseyi (JAC) bugün 12. sınavlar için giriş kartını resmi web sitesinde yayınlayacak.
Yayınlandıktan sonra okullar, okul kimliklerini ve diğer gerekli bilgileri girerek giriş kartlarını kontrol edebilir ve indirebilir.
Giriş kartları daha sonra kendi okullarında öğrencilere sunulacaktı. Okul yönetim kurulu önce giriş kartlarını indirdi ve ardından müdüre veya müdüre damgalattı. Salon biletleri imzalandıktan sonra öğrencilere dağıtılır.
Lütfen dikkat: Öğrencilerin sınav günü giriş kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Giriş belgesi olmayan öğrencilerin sınavlara girmesine izin verilmez. Giriş kartı, öğrencinin adı, sicil numarası, sınav merkezi ve diğer önemli bilgiler gibi önemli verileri içerir. Öğrencilere, giriş kartındaki tüm detayları kontrol etmeleri ve tutarsızlıkları ilgili makama bildirmeleri önerilir.
JAC 12. Kabul Kartı, Jharkhand Akademik Konseyi’nin (JAC) resmi web sitesinden indirilebilir.
* Orta Düzey Sanatlar Sınavı 2023 için Model Anket
* Intermediate Commerce 2023 Sınavı için Model Anket
* Orta Düzey Bilim Sınavı 2023 için Model Anket
JAC 12. Kabul Kartını indirme adımları şunlardır:
1. Adım: Jharkhand Akademik Konseyi’nin resmi web sitesini ziyaret edin: https://jac.jharkhand.gov.in/
2. Adım: Ana sayfadaki “Sınavlar” sekmesine tıklayın
Adım 3: “Ara Erişim Kartı” seçeneğini seçin.
Adım 4: Rulo numarası, başvuru numarası ve doğum tarihi gibi gerekli bilgileri girin.
Adım 5: JAC 12. Kabul Kartını indirmek için “Gönder” düğmesine tıklayın.
Adım 6: Gelecekte başvurmak üzere erişim kartının çıktısını alın.