Jablonec yine kurtuluş için savaşıyor. Bahara Slavia karşısında zor bir başlangıç yapacak

QasiM

Global Mod
Global Mod
Ayrıca sezonun ikinci yarısına da son derece zorlu bir başlangıç yapıyorlar çünkü bugün saat 18:00'de şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olan Prag'ın Slavia stadında düelloya başlayacaklar.


Slavia'ya karşı savunmanın temel dayanaklarından birini kaçıracak olan Jablonec antrenörü Radoslav Látal, “Çok zor bir rakiple karşı karşıyayız, en iyi performansımızı gösterecek şekilde hazırlanmalıyız ve ne olacağını göreceğiz” dedi. , ünlü stoper Hurtado.


Jablonec takımının kış hareketi, kötü sonbahar performanslarına ve takıma oksijen verme planlarına rağmen pek dikkat çekici değildi. Taraftarların favorisi olan Jovovich, Kuzey Bohemya kulübünde geçirdiği birkaç başarılı yılın ardından Özbekistan'a gitti.


Onların yerine hücuma ikinci ligden Burundi temsilcisi Kanakimana Vyškov ve Hırvat NK Istra'dan Slovak Nebyla geldi.


“İkisi de takımla birlikte antrenmanın sadece bir kısmını tamamladı, bu nedenle oyuna daha fazla katılım eksikliği var. Ancak bunları inşa etmek için yer olacağını düşünüyorum ve bize yardımcı olacaklarına inanıyorum”, diyor Látal. “Bir forvet daha istedik ama şu ana kadar olmadı, başka ne yapabileceğimize bakacağız. Dokuzuncu ve onuncu sıralar, her şeyin alfa ve omegası, takımın sıkıntı çektiği ve en büyük sorunları yaşadığı yer burası.”


Mevcut kulübü Bohemians 1905'in açıklamasına göre, sevilen forvet Puskáč yaza kadar takıma gelmeyecek.


“Kasım ayının başında menajerle birlikte bize formayı neden değiştirmek istediğini anlattı. Başka bir yere imza atacağını biliyorduk. Yurtdışında olacağını düşündük, sonunda Jablonec'te karar kıldı. Zaten Kasım ayında Bohemka'da elinden gelenin en iyisini yapacağı konusunda anlaşmıştık. Kendisi standartların üzerinde bir oyuncu, bahar aylarında bize hala çok yardımcı olabilir” dedi Prag spor direktörü Miroslav Držmíšek.