İzleyin: Virat Kohli, 2021’de RCB kaptanlığından ayrılma hakkında konuştu | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: 2021 sezonunun ardından RCB kaptanlığından ayrılma kararından bahseden Virat Kohli, IPL kaptanlığının sonunda “inancının” olmadığını ve “tankının tamamen boş olduğunu” söyledi.
RCB, 2017 baskısında tahta kaşıkçılardı ve 2019’da arka arkaya altı maç kaybettikleri ve sonunda IPL tablosunun altını bitirdikleri için bir korku koşusu yaşadılar.
Kohli, 2021 sezonunun ardından Güney Afrika’dan Faf du Plessis’in dizginleri devralmasıyla RCB kaptanlığından istifa etti.
“Buradaki kaptan olarak görevim sona erdiğinde, tamamen dürüst olmak gerekirse, inancım yoktu. Gitmiştim, tank tamamen boştu.” Kohli çatışmadan önce RCB kadın takımına yaptığı motivasyon konuşmasında söyledi YUKARI içinde WPL Çarşamba günü.

Virat Kohli’nin RCB Kadın Takımı Kralı için yaptığı moral konuşması geldi. O konuştu. İlham verdi. Kızları izlemekten gurur duyardı… https://t.co/L709n0y3hQ

– Royal Challengers Bangalore (@RCBTweets) 1678937280000
“Ama bu benim kendi bakış açımdı, bendim, sadece bir kişi şunu söylüyordu: Bundan çok şey gördüm, tek başıma dayanamıyorum, artık dayanamıyorum.”
RCB, 2016 sezonundan bu yana ilk kez 2020 edisyonunda play-off yaptı ve sonraki iki edisyonda da elemelere ulaştı.
“Ama gelecek sezon yeni insanlar geldi, yeni fikirleri vardı, yeni bir fırsat vardı. Onlar heyecanlıydı, belki bireysel olarak ben o kadar heyecanlı değildim. Ama enerjiyi onlar yarattı ve üç yılda play-off’lara ulaştık.” üst üste,” dedi Kohli.
“Artık her sezona önceki heyecanla başlıyoruz ve yeterince iyi olmayan kişi olarak şimdi heyecanlanıyorum. Yani bu kolektif bir sorumluluk, birileri de kötü hissediyorsa diğerleri onu yukarı çekebilir.”

VIRAT-AI-1

Kohli’nin RCB kaptanlığından ayrılma kararı, 2021’den sonra Hindistan’ın T20 kaptanı olarak istifa etmeye karar vermesinin ardından geldi. T20 Dünya Kupası. Daha sonra ODI kaptanı olarak görevden alındı ve kısa süre sonra Test kaptanı olarak da emekli oldu.
34 yaşındaki Delhi’li oyuncu, kariyerinde kendini güvensiz hissettiği ve itibarını korumaya çalıştığı aşamalar olduğunu söyledi.
“…Gençlerden bile sürekli hatırlatmaya ihtiyacım vardı, çünkü yeni bir bakış açısına sahipler. Çok uzun süredir oynamanın baskısı altındayım, güvensizdim, performanslarımı denedim, itibarımı “Ah, ben Virat Kohli, her maçta performans göstermem gerekiyor, ayrılmayı göze alamam.”

kriket adam2

Ama bu gençler gelip bana ‘neden topa vurmadın’ diyorlar. ve ‘o haklı’ gibiydim, bunun hakkında düşünemedim çünkü ben, ben, ben ve ne yapmam gerektiği ve insanların bana nasıl baktığı ve nasıl yapacağımı unuttuğum tüm o şeylerle çok meşgulüm oynanacak oyun.”
Kohli kısa süre önce inanılmaz bir 186 puan kırdı. Avustralya çekilen dördüncü ve son Testte, 28. Test yüzyılına ulaşmak için üç yıllık bir bekleyiş sona eriyor.
(PTI girişleri ile)