İzleyin: Sachin Tendulkar U19 kadın takımına övgüde bulundu, ‘Pek çok hayal kurdunuz’ dedi | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Sachin Tendulkar Çarşamba günü Dünya Kupası’nı kazanan Hindistan U19 kadın takımına övgüde bulundu ve Ahmedabad’da düzenlenen bir tebrik töreninde bu zorlu kupayı kazanarak birçok hayali gerçekleştirdiğinizi söyledi.
Efsanevi eski Hintli kaptanın övgü dolu sözleri, Hintli kadın kriketinin tüm yükselen yıldızları için kesinlikle büyük bir an.
Tendulkar, Hindistan U-19 kadın kriket takımını açılış maçındaki galibiyetinden dolayı tebrik etti. ICC T20 Dünya Kupası Güney Afrika’da, başarının birçok kızı spora başlamaya ve hayallerini gerçekleştirmeye teşvik edeceğini söylüyor.
“Sizi büyük başarınızdan dolayı tebrik etmek istiyorum. Bütün ulus (zaferi) yıllarca kutlayacak.
“Benim için kriket hayallerim 1983’te başladı ama bu Dünya Kupası’nı kazanmak birçok hayalimi gerçekleştirdi. Bu büyük bir başarıydı.” Tendulkar Hindistan ve Yeni Zelanda arasında üçüncü T20I’ye karar veren serinin başlamasından hemen önceki törende söyledi.

Usta Blaster @sachin_rt Nar’da bir konuşma yapıyor… https://t.co/GqE6wFiYMF

— BCCI (@BCCI) 1675258966000
“Bu Dünya Kupasını kazanarak, Hindistan’daki genç kızlara ülkeyi temsil etme hayali verdiniz.
“WPL’nin (Kadınlar Premier Ligi) başlangıcı en önemlisi olacak. Kadın ve erkek eşitliğine inanıyorum, sadece sporda değil. Fırsat eşitliği olmalı” diye ekledi.

𝐂𝐎𝐍𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐋𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒 𝐭𝐨 𝐨𝐮𝐫 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒!

— BCCI (@BCCI) 1675260502000
Tendulkar, BCCI’nın ülkede kadın kriketinin büyümesi için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.
“BCCI’nin yapabildikleri ve yetkililerin kadın kriketinin gelişmesine yardımcı olmak için yaptığı katkı, bence (gelecekte) gerçekten iyi iş çıkaracağımızın bir işareti.”