İzleyin: Kriketinizi değiştirmeyin, diyor Ravi Shastri Suryakumar Yadav’a şapkasını test ederken | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Test sınırını geçmek muhtemelen bir kriket oyuncusunun hayatındaki en büyük andır ve Perşembe günü Suryakumar Yadav ve Srikar Bharat oyunun en uzun formatında ilk çıkışını yapan.
Suryakumar ve Bharat, Avustralya’ya karşı ilk Test için on birinci sırada yer aldı.
Sınırlı sayıdaki kriketteki 360 derecelik oyun tarzıyla bir vahiy olan Surya’ya eski Hindistan baş antrenörü Ravi Shastri tarafından bir test şapkası verildi.

𝗔𝘀 𝗽𝘂𝗿𝗲 𝗮𝘀 𝗶𝘁 𝗴𝗲𝘁𝘀!
☺
☺
@surya_14kumar & @KonaBharat’ın gururlu ve duygusal aile üyelerini dinleyin -… https://t.co/jqRBz4M2Dq

— BCCI (@BCCI) 1675950339000
“Surya, tebrikler, bunu gururla ve onurla tak ve ülkene gitmek için her ayrılışında unutma, buraya kimsenin yardımıyla gelmedin, buraya son birkaç ayda yaptıkların ve gösterdiklerin sayesinde geldin. ” dedi Shastri, Surya’ya bir test başlığı uzatırken.
“Öyleyse keyfini çıkarın, oyununuz sadece bu ‘Test maçı kriket’ damgası yüzünden değişmemeli. Oynadığınız şekilde oynuyorsunuz ve ona farklı bir oyunmuş gibi davranıyorsunuz. Keyfini çıkarın ve eğlenin” diye ekledi.
Hindistan’ın baş antrenörü Rahul Dravid de Surya ve Bharat’ın ilk çıkışından duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Ailemize birkaç erkek çocuğunun daha katıldığı her zaman özel bir gün. Açıkça görülüyor ki bu, milyonlarca insan için gerçekleşen büyük bir rüya ve pek çok insan bir Test şapkası takıp Hindistan için Test kriket oynama zevkine ve ayrıcalığına sahip olmadı” dedi. Dravid.
Pujara, Bharat’a bir şapka uzatırken, “Bunu hak etmek için çok çalıştınız. Size en iyisini diliyorum, kendiniz olun, yaptığınız gibi oynayın ve başarılı bir Test kariyeri için en iyisini diliyorum,” dedi.
İlk olarak, BCCI hem Suryakumar hem de Bharat’ın ailelerini toprağa inip test başlığı takdim törenine katılmaya davet etti.