İzleyin: Kaptan Rohit Sharma, ikinci ODI’de yazı tura atmayı kazandıktan sonra beyin bulanıklığı yaşadığında | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: İkinci komik olay başladı Hindistan vs Yeni Zelanda Kaptan Rohit Sharma olarak Raipur’da ODI yazı tura atışını kazandıktan sonra bir an ne yapacağını unutunca beyninde bulanıklık oluştu.
Yorumcu Ravi Shastri tarafından kurayı kazandıktan sonra Hindistan’ın ne yapacağı sorulduğunda, kafası karışan Rohit vuruş mu yoksa bowling mi oynayacağına karar veremedi. Sonunda, 15 saniyeden fazla düşündükten sonra Rohit, maç hakemi Javagal Srinath ve Shastri’ye Hindistan’ın ilk bowling oynayacağını söyledi.
Siraj ve Washington Sundar gibi Rohit’in arka plandaki takım arkadaşları bile olay gelişirken şaşkın görünüyordu.
Komik olayı Yeni Zelandalı kaptan Tom Latham liderliğindeki kahkahalar izledi.

🚨
Toss Güncellemesi
🚨
#TeamIndia kurayı kazanır ve ikinci #INDvNZ ODI’de ilk sahaya çıkmayı seçer. Oyunu takip edin
▶
https://t.co/P8DmxQQ7qO

— BCCI (@BCCI) 1674286923000
Kura atışından sonra Rohit, “Ne yapmak istediğimizi unuttum, kura atışı kararı hakkında takımla çok tartıştım, sadece zor koşullarda kendimize meydan okumak istedim, ama önce bowling oynuyoruz,” dedi.
Hem Hindistan hem de Yeni Zelanda ikinci oyuna değişmeden girdi.
Hindistan, Haydarabad’da kalp durduran açılışı 12 sayı farkla kazanarak üç maçlık seride 1-0 öne geçti.