İZLEYİN: Hindistan Ekibi, Rishabh Pant’e acil şifalar diliyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Antrenör Rahul Dravid ve kaptan da dahil olmak üzere Hint kriket takımı Sri Lanka’ya karşı T20I serisinin önünde Hardik Pandayaacil şifalar diledi Rishabh pantolon geçen hafta neredeyse ölümcül bir araba kazası geçirdi.
Dravid, Pant’a hızlı bir iyileşme diledi ve Indian Test kriket tarihindeki en iyi vuruşlardan bazılarını oynadığını hatırladı.
“Rishabh, umarım iyisindir. Umarım yakında iyileşirsin. Geçen yıl boyunca seni Hindistan Test tarihinin en iyi vuruşlarından bazılarını oynarken izleme ayrıcalığına sahip oldum. Ne zaman oynasak zor durumlarda, baş antrenör, BCCI tarafından yayınlanan bir videoda, karakterin kendimizi bu zor durumlardan çıkarması gerektiğini söyledi.

💬
💬
Sen bir dövüşçüsün. Geçmiş olsun
🤗
#TeamIndia @RishabhPant17’ye acil şifalar diliyor
👍
👍
https://t.co/oVgp7TliUY

— BCCI (@BCCI) 1672720256000
Pandya ayrıca “avcı” Pant’a acil şifalar diledi.
“Merhaba Rishabh, sana acil şifalar dilemek istedim. Savaşçı olduğunu ve her şeyin olmasını istediğin gibi olmadığını biliyorum ama hayat böyle. Tüm kapıları kıracak ve şöyle bir geri dönüş yapacaksın.” Her zaman yaptın. Sevgim ve dileklerim seninle. Bütün takım, bütün millet arkanda” dedi.
Suryakumar Yadav ayrıca, “Size acil şifalar diliyorum. Şu anda durumun ne olduğunu biliyorum. Sizi burada özlüyoruz ve geri dönmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Her zaman sahada bir savaşçı oldunuz ve biliyorum ki siz yakında döneceğim.” .”

Spinner Yuzvendra Chahal ayrıca Pant’a kazadan hızlı bir şekilde kurtulmasını diledi.
“Geçmiş olsun, birlikte kutlayacağız ve 6’ları vuracağız” diye ekledi.
kaleci meyilli İşhan Kişan ve açıcı Shubman Gill 25 yaşındaki oyuncuya da acil şifalar diledi.
“Merhaba Rishabh, Hint kriket takımında seni hepimiz özlüyoruz ve burada yapabileceğimiz tek şey çok hızlı bir şekilde iyileşmeni dilemek ve senin bir dövüşçü olduğunu ve çok yakında çok daha güçlü bir şekilde geri döneceğini biliyorum.” Kişan söz konusu.
Gill, “Hint kriket takımı adına size hızlı bir iyileşme diliyorum. Hepimiz bunu atlatacağınızı biliyoruz. Yakında görüşmek dileğiyle. Çok sevgiler,” dedi Gill.