YENİ DELHİ: Hindistan ve Pakistan arasındaki rekabet, her iki ülkeden oyuncuların sahada hararetli sözlü düellolara girmesiyle kriketin en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor.
Eski Hindistanlı yıldız iplikçi Harbhajan Singh ve Pakistanlı hız sporcusu Shoaib Akhtar yakalandı Efsaneler Ligi Kriket Ustaları ikilinin oyun günlerinden hatıra şeridine gittiği yer.
Akhtar, Faysalabad testinde Harbhajan’a karşı altılı vurduğunda olayı hatırladı. Harbhajan, Akhtar’a altı saniye vurulduktan sonra onu kızaklamadığını hemen hatırlattı. Harbahajan, 2010 Asya Kupası maçında Akhtar’ı temizlikçilere götürdüğünde, hızlı bowling oyuncusunun adımlarını atmadığını söyledi.
Doha’da Çılgınlık #DohaDiaries | Şuayb Aktar | SP1G
“Faisalabad’da çok iyi bowling oynuyordu, sonra ona iki altılık vurdum!” Akhtar önceki düellolarını hatırlayarak söyledi.
“O iki altıyı vurduğunda sana hiçbir şey söylemedim. Ama sana altıyla vurduğumda çok fazla şey söyledin!’ diye yanıtladı Harbhajan.
“Söylediklerini herkese söylemeli miyim? Bunu gerçekten sen başlattın,” diye yanıt verdi Akhtar, Hintli iplikçiye. Harbhajan sert bir cevapla geldi, “Ben başlamadım. Sadece sinirlendi, bana nasıl altı vurabilir!”
Akhtar daha sonra şakacı bir şekilde Harbhajan’ı yumrukladı ve Hintli yıldız şaka yollu bir şekilde “Kelimelerle kazanamazsa, insanlara vurmaya başlar” dedi.