İzleyin – ‘Ego ho raha tha’yı incitir’: Mohammed Shami bunu Axar Patel’e neden söyledi | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Axar Patel Ve Muhammed Şami Avustralyalı bowling oyuncularını, Hindistan’ın 400’den sonra 223 turluk ilk vuruşta liderliği ele geçirmesine yardımcı olan dokuzuncu küçük kapı için önemli ortaklıkları nedeniyle hayal kırıklığına uğrattı.
Axar 52 turluk beraberlik sırasında ikinci keman çalarken Shami, 3 altılı ve 2 dörtlü ile süslenmiş 37 kişilik eğlenceli bir kamera hücresiyle geldi. Hindistan maçı bir vuruş sırası ve 132 koşuyla kazandı.
Maçın ardından ikili, BCCI tarafından sosyal medyada videosu paylaşılan hayati ortaklıklarını tartışmak için eğlenceli bir sohbete girişti.

Hayati ortaklıklardan
🤝
, ezici altılardan
💥
ve buz gibi tavırlardan
🧊
Nagpur Tales’i maç sonrası sunmak… https://t.co/5Mg5cqPjgv

— BCCI (@BCCI) 1676204107000
Axar sohbeti Shami’ye sorarak başlattı, “Kendinden çok emin geldin, aklından ne geçiyordu?”
Shami, “Yuvarlandım, mümkün olduğu kadar uzun süre vurmam gerekiyordu. Bana sabırlı olmamı söylediler ama bu olmadı,” diye yanıtladı Shami.
Shami, Axar’ın ona sakin olmasını söylemesine rağmen altılı takas etti. Axar, “Sana yavaş oynamanı söyleyip durdum, sen de altılıları vurmaya devam ettin,” dedi.
“Egom incindi (gülüyor). Mümkün olduğu kadar uzun süre vuruş yapmaya ve atıcının kalemi çalmasına engel olmaya çalışıyorum ve mümkün olduğunca fazla sorumluluk almaya çalışıyorum. Sizlerden de şutların nasıl oynanacağını öğreniyoruz. Zihniyetim de sizinle olabildiğince uzun süre kalmaya alışmıştı ve gelecekte de aynısını yapmaya çalışacağım,” dedi Shami.
Axar daha sonra sopayla yapılan düşük dereceli katkıyla ilgili gerçeğin altını çizdi.
“Küçük takımın nasıl oynadığı, alt sıranın katkıda bulunduğu zaman, takım için çok faydalı. Bu yüzden, bowling oyuncularımızın sonraki vuruşlarda bundan yararlanabilmesi için ortada mümkün olduğunca fazla zaman geçirmek istedim. Bitirdikten sonra , sonra daha kolay hale geldi. Umarım gelecekte de böyle oynamaya devam edebilir ve çok daha büyük ortaklıklar kurabiliriz,” diye ekledi Axar.