İzleyin: Ashwin, Rohit Sharma’ya bir oyuncu olarak size daha fazla katkıda bulunmayı dört gözle bekliyorum | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHI: Ravichandran Ashwin, Cumartesi günü Nagpur’daki İlk Testte Hindistan’a bir vuruş sırası ve 132 tur vermek için 31. beş kaleli çekişiyle ikinci vuruşta Avustralya üst sırasını geçti. Hindistan bu büyük galibiyetle dört maçta 1-0 öne geçti. Sınır Gavaskar Ganimet.
Ashwin, maçtan sonra BCCI tarafından paylaşılan bir videoda kaptan Rohit Sharma ile Hindistan’ın baskın zaferi hakkında tartıştı. Rohit ayrıca Test kriketinde 450 kaleyi tamamlayan Hindistan’ın en iyi iplikçisine övgüde bulundu.

Kilometre Taşları, Yarışmayı Kazanan Katkılar ve @imjadeja’ya Özel Övgüler!
🔝
👏
Nagpur’dan Özel Röportaj,… https://t.co/75niX6jqxm

— BCCI (@BCCI) 1676126595000
“Bu, kaptanım olarak sizinle ilk beş küçük kapı yolculuğum, aslında bir zevkti. Çok anlamlı konuşmalar yaptım, arada bu tartışmaları yapmaktan keyif aldım. Sizin için daha fazlasını yakalamayı dört gözle bekliyorum. Ashwin, Rohit’e hem atıcı hem de vurucu olarak bir oyuncu olarak” dedi.
“Yıllar içinde beklentiler ve pek çok şey değişti. Ancak, oyunumda rahat olduğumu ve oyunumdan tamamen zevk aldığımı hissediyorum. Üzerimdeki baskı kalktı, gerçekten rahatım ve sizin yönetiminizde oynamaktan gerçekten keyif alıyorum. Bakın.” sizinle birlikte daha fazla başarıya ulaşmak için,” diye ekledi Ashwin.
İki oyuncu arasındaki konuşma, Ashwin’in Rohit’in yüzyıllar boyunca farklı formatlarda gol atan dördüncü kaptan olma çabalarını övmesiyle başladı. Faf du Plessis, Babar Azam ve Tillakaratne Dilshan bu başarıya ulaşan kaptanlardır.
Ashwin’den hislerini açıklaması istendiğinde Rohit, “Gerçekten iyi hissettiriyor, bunun elde ettiğim başarı olduğunu yeni öğrendim. Tüm bu kilometre taşlarını ekleyebildiğiniz zaman her zaman güzel,” dedi.
Rohit, hiçbir Avustralyalı vurucunun dövüşmediği bir sahada bir asırlık gol attı ve sahanın nasıl davrandığı konusunda endişelenmeyin dedi.
“Eski usul kriket dediğimde bu, öne çıkmanız, savunmanıza güvenmeniz, sahanın ne yapacağı konusunda endişelenmemeniz gerektiği anlamına geliyor. Sadece gelip top oynamanız ve sonra endişelenmeniz, gerisini düşünmeniz gerekiyor. ve ben de öyle düşündüm.”
Rohit de övgü doluydu JadejaBeş ay sonra uluslararası krikete dönüşünde ona maçın adamı ödülünü kazandıran çok yönlü performansı.
“5-6 ay sonra geri dönüyor ve eskisi gibi dönmesi bizim için iyiye işaret, bizim için çok büyük bir oyuncu. Kriket oyuncusu olarak gerçekten çok gelişti. Her zaman bowling oynayabileceğini biliyorum ama ne yapalım?” Onda bugünlerde yaptığı vuruşların beni daha çok memnun ettiğini görüyorum.”