MELBOURNE: Avustralyalı çok yönlü Mitchell Marsh, ayak bileği ameliyatı geçirdikten sonra Mart ayında Hindistan’a karşı merakla beklenen ODI serisinde bir geri dönüşü hedefliyor.
31 yaşındaki oyuncu, geçen yıl evinde Avustralya’nın başarısız olan T20 Dünya Kupası kampanyası sırasında ayak bileği sorunları yaşadı ve daha sonra yarışmadan men edildi. Büyük Bash Ligi (BBL) üzerinde uzun süreli yaralanan ameliyat sonrası Aralık ayında.
Şimdi iyileşmeye başladı ve ODI’ler için Hindistan’a giden bir uçakta olmayı umduğu için Çarşamba günü ilk uçuşunu yaptı.
“Bugün ilk koşu. Buna geri dönmek gerçekten iyi hissettirdi. Oldukça kolaydı ama oldukça zordu. Hâlâ yapacak işlerim var. Umarım beş veya altı hafta içinde tekrar oynarım.” Marsh, “Fox Cricket” dedi.
“Bunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu bizim için yurt içi son gün ve ardından başka bir final için paraşütle atlayacağım ki bu harika olacak.” bu yerli fikstür. mevsim.
Marsh en son Kasım ayında İngiltere’ye karşı uluslararası bir maç oynadı.
Başka bir çok yönlü Avustralyalı, sol kaval kemiğini kıran Glenn Maxwell de şansı Marsh’ınkinden daha düşük olsa da, Hindistan turnesine çıkmaya uygun olduğunu kanıtlamak için mücadele ediyor.
Maxwell, ilerlemesini haftadan haftaya değerlendirdiğini ve BBL bitmeden Melbourne Stars’a dönme olasılığının düşük olduğunu söyledi.
Maxwell, “Yaklaşan Hindistan’da bir test turumuz var ve buna hazırlanmak için çok motiveydim. O turda olup olmadığımı yalnızca zaman gösterecek,” dedi.
“Ama buna hazırlanmak ve tekrar oynamaya başlamak için elimden gelen her şeyi yaptım. Hala gidecek çok yolum var” diye ekledi.
Avustralya, 9 Şubat’ta Nagpur’da başlayacak olan dört Test serisiyle Hindistan turuna başlıyor. Daha sonra Mumbai (17 Mart), Visakhapatnam (19 Mart) ve Chennai’de (22 Mart) üç ODI oynuyorlar.