YENİ DELHİ: Hint-Tibet Sınır Polisi, CAPF’lerde Sağlık Görevlisi pozisyonu için uygun adaylardan başvuru aldı. ITBP İşe Alım 2023 işlem. ITBP MO başvuru süreci bugün, 15 Şubat 2023’ten itibaren başlamıştır. İlgilenen adaylar, işe alım.itbpolice.nic.in adlı resmi web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak başvurabilirler.
Online başvuru formunu göndermek için son tarih 16 Mart 2023’tür. Başvuru yapmak isteyen adaylar ITBP MO İşe Alımı 2023 Başvuru formunu göndermek için son günlerin beklenmemesi, sunucu arızası vb.
2023 ITBP işe alım kampanyası toplam 297 boş kadroyu doldurmak için yürütülüyor, bu boş kadroların 185’i uzman sağlık görevlileri (komutan yardımcısı), 107’si sağlık görevlileri (komutan yardımcısı) ve 5’i süper uzman sağlık görevlileri (İkinci sırada) içindir. astar).
Resmi bildirimi okuyun
ITBP İşe Alım 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – işe alım.itbpolice.nic.in
Adım 2: Ana sayfada ‘YENİ KULLANICI KAYDI’na gidin ve kendinizi kaydedin.
Adım 3: Bilgilerinizle giriş yapın ve istediğiniz pozisyona başvurun.
4. Adım: Başvuru formunu doldurun, istenen belgeleri yükleyin, çevrimiçi ücreti ödeyin ve formu gönderin.
Adım 5: Başvuru formunu indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
ITBP 2023 MO için işe alım: Uygunluk kriterleri
Süper Uzman MO: Adaylar 50 yaşından büyük olmamalı ve MBBS ve Doktora (DM) veya Magister Chirurgiae (M.Ch) mezunu olmalıdır.
Uzman MO: Adayların 40 yaş sınırını aşmamış olmaları ve ilgili uzmanlık alanında lisansüstü diplomaya sahip olmaları gerekmektedir.
Sağlık Memuru: Başvuru sahibi 30 yaşına kadar olmalı ve MBBS olmalıdır.
ITBP MO İşe Alım 2023: Başvuru Ücreti
UR/OBC/EWS kategorilerinden erkek adayların başvuru ücreti olarak 400 Rs ödemesi gerekirken, SC/ST/Kadın ve Eski Asker kategorilerinden adaylar çevrimiçi başvuru ücretini ödemekten muaftır.
ITBP MO İşe Alım 2023: Seçim Süreci
Adaylar, belge doğrulama ve görüşmeye, ardından PST ve tıbbi muayeneye göre seçilir.